TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Extreme Cake Makers
Karisha gaat naar Blenheim Palaca om haar grootste bruidstaart ooit te maken - een torenhoog meesterwerk van 3 meter. De cake bestaat uit een basis van vanille en drie lagen bedekt met fondant.
«
»
12:35 Lang leve de liefde NL
Reality-show.
«
»
13:05 Worst Cooks in America
Reality-show.
«
»
14:05 Echte Verhalen: Dokters
Een man komt bij de dokter met onder andere erectieproblemen. Hij heeft tevens klachten zoals vermoeidheid en spierpijn. Na onderzoek blijkt dat de man lijdt aan de spierziekte MS.
«
»
14:35 Echte Verhalen: Dokters
Er komt een meisje met boulimie in het ziekenhuis terecht. Ze is ondervoed en totaal uitgedroogd. Als ze langer had gewacht om zichzelf te laten opnemen, zou ze zijn gestorven aan een hartaanval.
«
»
15:15 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:25 Neighbours
Paul komt meer te weten over het verleden tussen Pierce en Naomi, en licht Chloe in over zijn ontdekking. Clive wil indruk maken op Naomi door haar mee te nemen naar een worstelwedstrijd.
«
»
16:55 Sturm der Liebe
Franzi is haar telefoon kwijtgeraakt tijdens de reddingsactie, samen met Tim gaat ze op zoek. Werner wordt opgenomen in het ziekenhuis en zijn familie vreest voor zijn leven.
«
»
17:55 De Pfaffs
De thuiskomst van Bompa wordt gevierd met een oesterfestijn. Nicolas maakt zijn opwachting in de Vlaamse versie van het tv-programma 'Just the Two of Us'.
«
»
18:40 Home and Away
Mackenzie dringt er bij Ziggy op aan om Dean de waarheid te vertellen over haar relatie met Tane. Susie overtuigt John om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van de Surf Club.
«
»
19:10 Ambulance Australia
Realityreeks.
«
»
20:10 Blind getrouwd: Australië
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Welke lessen hebben ze geleerd en welke geheimen komen alsnog aan de oppervlakte?
«
»
21:45 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
22:50 Police: Hour of Duty
De politie ontvangt een oproep over een man die de avond voordien niet is thuisgekomen en ondertussen 24u vermist is. Zijn partner maakt zich ernstig zorgen. Kunnen de agenten de man lokaliseren?
«
»
23:45 Lang leve de liefde NL
Reality-show.
«
»
00:20 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers