TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
07:15 Filthy House SOS
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
12:10 Achter gesloten deuren
«
»
13:10 MasterChef Australië
«
»
13:10 MasterChef Australië
«
»
13:35 MasterChef Australië
De beroemde chef-kok Clare Smyth uit Londen heeft kersen en honing gekozen als de twee basisingrediënten waarmee de teams moeten koken in deze service-uitdaging. Ze krijgen er twee uur de tijd voor.
«
»
14:20 Project Runway
«
»
14:50 Project Runway
De ontwerpers worden opgesplitst in twee teams en krijgen de opdracht om een minicollectie te ontwerpen waarin kleur centraal staat. Op de dag van de modeshow komen de teams samen, in de hoop dat hun team als winnaar uit de bus komt.
«
»
15:25 Achter gesloten deuren
«
»
15:55 Achter gesloten deuren
Alexandra is getrouwd met Bram. Samen runnen ze een praktijk voor huwelijkstherapie. Ze is echter verliefd geworden op een ander.
«
»
16:25 B&B zoekt Lief NL
«
»
16:55 B&B zoekt Lief NL
De nieuwe hartendief bij Debbie in Spanje blijft lang onopgemerkt. In Frankrijk is de waarheid boven tafel gekomen en dat brengt Walter en Corina dichterbij elkaar. In Thailand voelt Diana zich steeds meer thuis bij Martijn.
«
»
17:35 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
«
»
18:05 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay probeert een Italiaans familierestaurant in Waterbury, Connecticut om te toveren in een winstgevend bedrijf. De eigenaar en kok zijn het niet eens over de aanpak.
«
»
18:25 De Pfaffs
«
»
18:25 De Pfaffs
Het is feest bij de Pfaffs. Kelly, de tweede dochter van Jean-Marie en Carmen, wordt 25 jaar. En dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Er is een grootse openlucht caribbean party gepland. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een feesttent neergezet.
«
»
19:05 Home and Away
«
»
19:05 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
Het is tijd voor huwelijksreis voor ons nieuwste pasgetrouwden en Intimacy Week voor alle anderen. Voor sommigen benadrukt het de uitdagingen die voor ons liggen, terwijl anderen meer dan blij zijn om meteen aan de slag te gaan.
«
»
20:35 Will Trent
Wanneer een veroordeelde crimineel van moord wordt beschuldigd, gijzelt hij een van de GBI-agenten, waardoor Will en Ormewood bewijsmateriaal ontdekken dat zijn onschuld kan bewijzen. Angie ontdekt dat haar vroegere misbruiker vrij is.
«
»
21:30 The Irrational
Alecs eerste date met Rose verandert in een 24-uur durende excursie wanneer ze een onderzoek naar een vervalst meesterwerk op zich nemen. Marisa en Kylie proberen hun vriendschap nieuw leven in te blazen.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Magnum en Higgins schakelen Katsumoto in om undercover te gaan wanneer een chef-kok van een duur restaurant verdwijnt. Kumu werkt samen met Cade in het cultureel centrum, waar ze een van Amerika's donkere periodes onderzoeken.
«
»
23:15 S.W.A.T.
Wanneer een S.W.A.T.-pantserwagen gestolen wordt, moet het team samenwerken met FBI-agent Vasquez.
«
»
00:05 Blind Getrouwd UK
Het is tijd voor huwelijksreis voor ons nieuwste pasgetrouwden en Intimacy Week voor alle anderen. Voor sommigen benadrukt het de uitdagingen die voor ons liggen, terwijl anderen meer dan blij zijn om meteen aan de slag te gaan.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers