TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
08:25 Foodies & The City
«
»
09:00 Toasted!
«
»
09:30 Ainsley Eats The Streets
«
»
10:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
«
»
10:55 Roger van Damme - Goud
«
»
11:25 Het Weekmenu
«
»
12:15 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
12:45 Sarah's Sweet Table
«
»
13:15 Open Vuur
«
»
13:55 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
13:55 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
13:55 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
14:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
14:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
«
»
14:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
14:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
«
»
15:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
15:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
«
»
16:20 Peppe's Toscane
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
16:20 Peppe's Toscane
«
»
16:45 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
16:45 Foodies & The City
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is chef Sam D'Huyvetter te gast voor een vleesgerecht op het weekmenu. Voor zijn Oosterse versie van de klassieke balletjes in tomatensaus deelt hij het recept dat zijn Indische afwasser hem ooit leerde.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
17:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
17:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
«
»
18:25 Het Weekmenu
Jan Buytaert maakt een weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt steak fiorentina met ovenaardappeltjes, gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst en een gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes.
«
»
18:25 Het Weekmenu
«
»
19:15 Op de Rooster
Johan bereidt samen met Annelien Coorevits côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
19:15 Op de Rooster
«
»
19:45 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
19:45 Streetfood
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is chef Sam D'Huyvetter te gast voor een vleesgerecht op het weekmenu. Voor zijn Oosterse versie van de klassieke balletjes in tomatensaus deelt hij het recept dat zijn Indische afwasser hem ooit leerde.
«
»
21:05 BBQ Vanavond?!
Deze keer gaat Bart aan de slag met varkenskotelet met gegrilde romanesco, erwtenpeulen met parmaham en tarbot op de BBQ.
«
»
21:30 Open Vuur
Tom is al vroeg uit de veren om deeg te kneden, want hij serveert straks drunken cinnamon rolls als 4-uurtje. Sam kiest voor een Oosterse touch met gelakte Peking Duck en Dominique houdt de meatlovers gelukkig met entrecote en mergpijpen.
«
»
22:20 De Dagschotel
Dominique Persoone roert vandaag in de pannen. Hij is dol op zurkel en maakt daarom heerlijke zurkelpattaten klaar, met varkensvlees in de vorm van braadworst en kotelet.
«
»
22:40 Pasta & Risotto
Steffi maakt een courgette-brocolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt risotto met roodbaars.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag is chef Sam D'Huyvetter te gast voor een vleesgerecht op het weekmenu. Voor zijn Oosterse versie van de klassieke balletjes in tomatensaus deelt hij het recept dat zijn Indische afwasser hem ooit leerde.
«
»
23:25 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
00:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
00:50 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
01:30 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers