TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
In Devon moet Jonnie Irwin een nomadisch stel helpen bij het vinden van hun zestiende huis in de buurt van de pittoreske kust. Ter afleiding van de huizenjacht, neemt Johnnie een pitstop bij een milieuvriendelijke brouwerij.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Henk en Chantal arriveren afzonderlijk van elkaar op de trouwlocatie en de huwelijksceremonie gaat bijna van start. Maar Chantal laat lang op zich wachten. Robin en Kimberly kunnen niet wachten hun match voor het eerst in de ogen te kijken.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 MasterChef Australië
In dit veertiende seizoen van 'MasterChef Australia' nemen twaalf nieuwe kandidaten en twaalf ex-kandidaten deel. Juryleden van dienst zijn Jock Zonfrillo, Andy Allen en Melissa Leong.
«
»
13:55 Escape to the Country
Nicki helpt een leuk stel hun droom om naar Dorset te verhuizen te vervullen. Nicki's bezoek aan het graafschap is perfect getimed om samen te vallen met het 2015 British Beach Polo Championship, waar ze in het zadel kruipt.
«
»
14:45 Neighbours
De vele romantische escapades van Melanie baren Toadie zorgen. David zet zijn carrière op het spel om Nicolette te vinden. Amy, Levi en Ned stellen enkele grondregels.
«
»
15:10 Blind Getrouwd Nederland
De bruiloft van Henk en Chantal is eindelijk begonnen. Bij Robin en Kimberly start de ochtend aanzienlijk rustiger. Ze zijn allebei razendbenieuwd naar hun match. Het eerst getrouwde koppel, Thierry en Sanne, gaat op huwelijksreis.
«
»
15:55 Achter gesloten deuren
Lies werkt als begeleidster bij een groep mensen met een verstandelijke handicap. Sinds de scheiding van haar gewelddadige man, probeert ze het contact met haar inwonende zoon te verbeteren.
«
»
16:50 MasterChef Australië
De fans en de favorieten krijgen tien minuten de tijd om een gerecht te bereiden dat zal bepalen welk team de volgende eliminatieproef zal moeten spelen.
«
»
18:20 Border Security: Australia's Front Line
Agenten vermoeden dat een Braziliaanse man tegen hen liegt, en de waarheid zou zich in zijn tas kunnen bevinden.
«
»
18:45 Home and Away
Bella maakt Chloe duidelijk dat ze nood heeft aan tijd voor zichzelf en qualitytime met Nikau.
«
»
19:15 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:10 Help, Mijn Man Is Klusser
In het Noord-Hollandse Schagerbrug woont Selena met haar piepjonge gezin in een bouwval. Ze hebben de ruimte opgezocht vanwege haar grote hobby, paarden. Maar wat als een droom begon, is nu een nachtmerrie aan het worden.
«
»
21:30 Gestrand op Honeymoon Island
De bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft.
«
»
22:45 Alloo SEXpliciet
Luk Alloo gaat op pad met mannen en vrouwen die hun lichaam verkopen voor geld. Ze werken als pornoacteur, als prostituee of als webcammer.
«
»
23:50 Police: Hour Of Duty
Agenten helpen een vrouw die beweert dat ze een overdosis heeft genomen. Een noodlijdende moeder wordt aangevallen door haar dochter. Een prostitutiebende wordt voor de rechter gebracht.
«
»
00:45 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers