TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een bal die van de trap af stuitert, een muziekmolen met een harp en Boekenmeisje maakt een kapstok door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:20 Ollie
Als de arme Mabel ziek op bed ligt, hebben Ollie en Charles de zware taak om stil te zijn, zodat ze kan slapen.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee probeert elke truc in het boek om tot ver na zijn bedtijd op te blijven.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Tijdens het voetballen in het park, maakt Simon een nieuwe vriend. Zijn naam is Noah. Superblij, Simon geeft hem zelfs een koekje. Renaud komt opdagen en is verbaasd om zijn vriend Noah te zien spelen met een klein kind.
«
»
06:45 Simon
In het park komen Simon en zijn moeder Ferdinand tegen die met zijn moeder aan het voetballen is. Ferdinand is supertrots op zijn moeder die echt met de bal kan jongleren met haar voeten. Simon is ook supertrots op zijn moeder.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt waar het getekende hinkelspel is gebleven, want het is van het asfalt verdwenen.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De tuinelf brengt allerlei spulletjes uit eigen tuin. Al snel mogen Henri, Emmy en GooRoo het prachtige regenboogfruit proeven.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Vandaag is er eens geen optreden voor Samson & Marie. Marie wil vandaag lekker chillen, maar daar heeft Samson geen zin in. Hij wil spelen en een heleboel dingen doen. Samson probeert ook rustig te zijn, maar dat is niet zijn sterkste kant.
«
»
07:30 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
In het leven moet men snel, snel, snel gaan. En toch is het zo goed om de tijd te nemen, om het lieveheersbeestje dat voorbij wandelt te waarderen of te genieten van een lekkere jam.
«
»
07:55 De Hoppers
Meester Frans vraagt aan de kids om een werk te maken over hoe zij hun toekomst zien. Arno is ervan overtuigd dat hij een pratende hond zal uitvinden. Mo ziet zichzelf alle grote filmrollen spelen. Esra gelooft dat ze een echte tovenaar zal worden.
«
»
08:10 De Smurfen
Lolsmurf zorgt ervoor dat Dichtersmurf een sensationeel maar nep nieuwtje schrijft voor de krant.
«
»
08:20 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings besluiten te bowlen, maar Grizzy vindt het maar vreemd.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
09:05 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
09:10 Zouk
Zouk is acht jaar oud en leidt een vrij gewoon leven met zijn moeder en vader, beiden tovenaars. Zouk wordt door Jojo uitgenodigd om een rustige dag op een boot door te brengen met hem en zijn vader.
«
»
09:20 Zouk
Het feest dat georganiseerd is door Zouks ouders lijkt de buurman niet te bevallen, die hen beveelt met die rituelen te stoppen. De kleine heks, met toestemming van haar ouders, nodigt de buurvrouw thuis uit.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
10:00 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:55 Presto's magische school
Emily heeft een ongeluk en breekt haar been. Het is nodig om een vervanger voor haar te vinden en tot iedereen zijn verbazing wordt Kurt Drakentand ingehuurd. Lisa en Dylan twijfelen er niet aan dat de magiër een sinister plan heeft.
«
»
11:05 Presto's magische school
Vincent en Violet creëren een 'magie en dieren' sectie op hun website. Ze staan voor een unieke uitdaging: wie kan het beste een magische truc uitvoeren met het huisdier van de ander? Beiden gaan aan het werk.
«
»
11:20 Galactic Agency
Voor de 27ste keer op rij wint Apple de felbegeerde prijs voor werknemer van de maand, die door iedereen wordt bewonderd, behalve door Zed, die denkt dat er iets niet pluis is. Hij vraagt zich af welk geheim zij verbergt dat haar zo perfect maakt.
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens een reparatie op Aqualaguna raken Zed en Apple verwikkeld in een conflict tussen een stuk zeep en een douchegel. Eentje moet beter kunnen reinigen. Zed en Apple kiezen een kant. K zal het conflict moeten beheren.
«
»
11:40 Helden
De helden wagen zich deze keer aan de bouw van hun eigen amfibievoertuig: een rijdend bed.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Een kijkje de python uit Zuid-Afrika en het edelhert uit België in deze aflevering.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Prima als je privacy wilt, maar... Kees doet raar. Hij wil met rust gelaten worden door de rest van de familie. Floor en haar ouders mogen zelfs niet op zijn verjaardagsfeestje komen.
«
»
12:35 Kosmoo
Bob beweert dat hij is aangevallen door Kosmoo. Daarom moet Kosmoo naar het asiel. Robbe en Ellis geloven niet dat Kosmoo zoiets zou doen en gaan op onderzoek uit om zijn onschuld te bewijzen. De vraag is of Bob wel zo is vriendelijk als hij lijkt.
«
»
13:00 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
«
»
13:30 Galactic Agency
Om hen te bedanken voor het repareren van haar geweldige bellenmachine, nodigt Felicia het Agentschap uit op haar verjaardagsfeestje. Het wordt een geweldig feest. Iedereen is opgewonden, behalve Apple die er geen zin in heeft.
«
»
13:40 Rox
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De schrijver eist tien miljoen euro, en anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam gesloten en onderzocht, maar de kolonel vertrouwt het niet. Team Rox gaat op onderzoek uit.
«
»
14:05 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
14:15 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Als oma opa's oude rommel weggooit, gooit ze per ongeluk een belangrijke geheime kaart weg. Helaas heeft de commissaris hem al gevonden. De kaart leidt het stel naar een gevaarlijke verlaten tunnel.
«
»
14:55 Prinsessia
Roos krijgt een brief waarin staat dat ze tot koningin wordt gekroond. Roos is dolenthousiast, maar al snel stijgt het haar naar het hoofd. Dit tot grote ergernis van de andere prinsessen, want 'koningin Roos' is een pak minder leuk dan prinses Roos.
«
»
15:10 Prinsessia
Iris heeft een slang op school binnengebracht om haar slangenbezweren te oefenen. Niet iedereen is daar even blij mee, vooral Linde niet. Wanneer de slang ontsnapt is iedereen in alle staten, zeker wanneer blijkt dat juf Flora bang is van slangen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie zegt dat ze meteen ziet als iemand liegt. Wanneer Bill langskomt, wil hij een ijsje. Bill zegt dat hij heel veel keelpijn heeft en dat ijsjes daar goed voor zijn. Marie volgt haar neus en denkt dat Bill liegt. De vraag is of dat wel zo is.
«
»
15:30 Molang
Na een kokosnotengevecht stranden Molang en Piu Piu op twee verschillende eilanden. Om herenigd te worden, zullen ze twee vechtende mensen moeten verzoenen en hen laten zien waar kokosnoten echt voor dienen.
«
»
15:35 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
15:50 Presto's magische school
De studenten posten video's van trucs op het internet. Lisa is bang dat Nica geen likes zal krijgen voor haar truc, dus creëert ze een programma die Nica automatisch likes geeft. Deze heeft echter een bug en Nica krijgt opeens vier miljoen fans.
«
»
16:05 Galactic Agency
De Galactic Agency wordt gebeld door Carla Girlfriend, de beroemde naaister. Ze is in totale paniek: CleoSpace komt vanavond haar nieuwe pak ophalen, het is nog niet klaar en haar naaimachinerobot gehoorzaamt haar niet meer.
«
»
16:15 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
«
»
16:30 Nachtwacht
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer.
«
»
16:55 Galaxy Park
Er wordt druk gespeculeerd wie of wat het zwembadwater heeft verwarmd. Os heeft Paula door.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Myriam is erg verlegen en bloost zodra ze wordt aangesproken, maar ze is heus niet de enige.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert houdt van kerst. Hij vindt het zo jammer dat kerst maar één dag per jaar gevierd wordt. De Hoppers beslissen om vanaf nu elke dag kerst te vieren om Geert een plezier te doen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:35 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
19:40 4eVeR
De heldendaad van Gamil is niet onopgemerkt gebleven: hij wordt gecontacteerd door niemand minder dan Zita Wauters. Hij is in de wolken, maar Madelief is minder blij. Robin en Sofie zijn nu officieel een koppel.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas en Ruben zijn bij elkaar in bed beland. Maar Jonas beslist: dit was de laatste keer. Hun afscheid wordt verstoord door Ada. Ruben neemt haar in vertrouwen en vertelt zijn geheim.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers