TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:55 How To Be Young
De Hongaarse premier Orbßn is veelvuldig in het nieuws met nieuwe maatregelen die de vrijheid en gelijkheid inperken. Er wordt gekeken naar hoe jongeren hiermee omgaan.
«
»
18:35 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
19:35 The Office
Michael kan een belofte die hij tien jaar geleden aan kinderen heeft gedaan niet nakomen. Jim start een werknemer-van-de-maand-programma om het moreel van de werknemers een boost te geven.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 The pill revolution
De Britse televisiepresentatrice Davina McCall ontkracht de mythes rond de pil en laat voor de camera haar spiraaltje verwisselen om vrouwen te laten zien dat er weinig te vrezen valt als het om de procedure gaat.
«
»
22:10 The occupiers
Na de terugtrekking van de Russische troepen uit de Oekra´ense steden Bucha, Irpin en Izium werd de gruwel aan de wereld onthuld. Een analyse van de wreedheden van deze oorlog onthult de strategie achter de misdaden en de bezettingsmethoden.
«
»
23:05 Afghanistan: The Wounded Land
De reeks begint toen er vrede was in Afghanistan en de koning het land voor de wereld openstelde. Destijds zag Kabul eruit als een Europese hoofdstad. Maar niet iedereen was comfortabel met deze veranderingen.
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers