TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop Vertelt - Verjaardag
Kwebbel kocht een gloednieuwe kaboutermuts.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:15 Blinky Bill
Cranky roept een nieuwe feestdag uit: 'Crankydag', en verplicht ook nieuwe belastingen om de feestdag te betalen.
«
»
06:30 Heidi
Heidi en Rico achtervolgen meneer Mason als hij de berg opklimt.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Na een zware vlucht vliegt Akka bijna tegen een rots, waarop ze besluit dat ze te oud is om de groep te leiden. Ze gaat met pensioen, en de groep probeert een nieuwe leider te vinden. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
07:00 De Wereld Van K3
In deze aflevering richten Karen, Kristel en Josje hun eigen tv-zender op: TV K3. Ze organiseren een echte tv-quiz, ze presenteren het weerbericht en ze zenden een journaal uit.
«
»
07:15 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:10 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuis komt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen alle rommel opkuisen. Kristel helpt Josje met het in elkaar timmeren van een kastje.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy wil haar vader, koning Peppy, verrassen en werkt samen met een aantal gapkrabben aan een speciaal zandkasteel. Biggie zet een gedurfde stap tijdens een spelletje "doen, durven of waarheid".
«
»
08:55 Super Monsters
Tijdens een schoolexcursie naar een natuurkundemuseum wordt Spikes competitieve kant ontstoken tijdens een speurtocht. Hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en alles te vinden.
«
»
09:05 Super Monsters
Frankie en zijn vader doen samen mee aan de ouders-kinderentalentenjacht van de school, maar zijn vader krijgt plotseling last van plankenkoorts. Hij durft niet op te treden voor het publiek.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Het is de Week van het kerstmenu en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Sofie tovert daarom enkele feestelijke aperitiefhapjes uit haar mouw.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke kopen een zakje snoep van twee Mediclowns. Even later ontdekken ze dat de clowns niet helemaal eerlijk geweest zijn. Een vrouw schakelt een huurmoordenaar in. Eric en Brigitte zetten een valstrik op om de vrouw te arresteren.
«
»
12:25 Milo
Milo zet Liam op zijn plek en weigert om nog langer als excuus gebruikt te worden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Iris lijkt haar leven weer in handen te nemen. Cédric doet zijn uiterste best om voor Marie te zorgen. Rudi doet er alles aan om zijn deadline te halen, maar raakt stilaan overwerkt.
«
»
14:10 Wittekerke
Frank en Klaartje vernemen dat het vliegtuig met Nellie aan boord gecrasht is. Meer nieuws is er niet en het blijft dan ook bang afwachten. Jimmy vindt dat Maggie steken laat vallen.
«
»
15:10 The Good Doctor
Tijdens het zetten van de enkel van een dronken studente neemt zijn hartslag dramatisch toe. Melendez krijgt te horen dat de jongen tijdens zijn ontgroening wasmiddel heeft binnengekregen.
«
»
16:00 Superstore
Bij Amy en Dina zijn de weeën begonnen. Ze hebben erg verschillende ervaringen in het ziekenhuis: terwijl Dina dankzij Glenn in een duur ziekenhuis als een vorstin wordt behandeld, is dat voor Amy en Jonah in een goedkoop ziekenhuis niet het geval.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Rita Batsleer, de eigenares van een boksclub, komt haar zoon Frederiek Devusschere als vermist opgeven. De speurders ontdekken dat Frederiek een paar dagen voor zijn verdwijning Maria-Sofia di Luca heeft aangerand.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een dronken chauffeur belandt met zijn auto in een haag. Koen en Lotte ontdekken dat er een verband bestaat tussen het ongeval en een interventie eerder op de dag. Boer Vermeulen komt de diefstal van zijn stier aangeven bij Obi en Patrick.
«
»
18:20 Milo
Otis en Victorine krijgen te horen dat Sofia definitief niet zal deelnemen aan de preselecties. Fran is ondertussen achterdochtig en denkt dat Liam iets heeft met Milo.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Louise wil achterhalen wie de opdrachtgever voor de brand was en confronteert Jan. Vanessa moet toegeven dat Cédric en Jill een klik hebben, maar ze wil dat Mathias stopt met hen te pushen.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
Johannes Genard, de energieke frontman van School Is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend.
«
»
22:15 De Kasteelmoord
Voor de dokter moet Stijn Saelens voor eens en voor altijd uit de weg geruimd worden. Nadat een eerdere moordexpeditie van twee Tsjetsjeense kooivechters is mislukt, schakelt hij een versnelling hoger. De tijd dringt.
«
»
23:30 Chicago Med
Ethan krijgt hulp uit onverwachte hoek bij de behandeling van een beroemde tennisser die vreest dat zijn carrière voorbij is. Het nieuwe protocol van Goodwin zorgt voor opschudding in het ziekenhuis.
«
»
00:25 Familie
Louise wil achterhalen wie de opdrachtgever voor de brand was en confronteert Jan. Vanessa moet toegeven dat Cédric en Jill een klik hebben, maar ze wil dat Mathias stopt met hen te pushen.
«
»
01:00 The Good Doctor
Tijdens het zetten van de enkel van een dronken studente neemt zijn hartslag dramatisch toe. Melendez krijgt te horen dat de jongen tijdens zijn ontgroening wasmiddel heeft binnengekregen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers