TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 The Great British Bake Off
Noel Fielding, Matt Lucas, Prue Leith en Paul Hollywood luiden het nieuwe jaar in met vroegere bakkers Helena en Henry, Nancy en Rahul, en een gezellige samenzang rond de piano.
«
»
09:30 Dr. Phil
De vijfjarige Summer Wells verdwijnt uit haar huis op het platteland van Tennessee. Online pestkoppen beschuldigen haar ouders, Don en Candus, ervan iets met haar verdwijning te maken te hebben. De ouders willen hun naam zuiveren.
«
»
10:15 Love It or List It
Tyler en Kim hebben een charmant huisje in het hart van de stad. Kim is echter moe van de weinige ruimte die ze hebben en het moeten delen van hun slaapkamer en badkamer met de kinderen, maar Tyler wil niet weg.
«
»
11:05 Masterchef USA
Er zijn nog maar zeven chefs overgebleven in de strijd om Amerika's volgende MasterChef te worden. Deze zeven beste chefs moeten een Aziatisch geÔnspireerd gerecht bereiden. Daarnaast vindt er ook een eliminatie-uitdaging met een pastathema plaats.
«
»
11:55 The Great British Bake Off
Als signatuuropdracht moeten de bakkers een fruittaart bakken. Bij de technische opdracht moeten ze zes identieke stukken angelcake maken. Het spektakelstuk is een verjaardagstaart.
«
»
13:10 Paramedics
Matt doet zijn best om een gewonde paraglider te redden. Een paardentrainer wordt tegen het hoofd geschopt en Taz en Amanda worden op de proef gesteld.
«
»
13:55 Paramedics
Na ernstig gewond te zijn geraakt bij een auto-ongeluk, is een moeder wanhopig op zoek naar haar baby. Een winkelbediende zakt op mysterieuze wijze in elkaar.
«
»
14:45 Property Brothers
Lege nesters Karen en Rick hebben hun huis de eerste dag op de markt verkocht en willen een luxe toevluchtsoord vinden waar ze tijd kunnen doorbrengen met hun vier kleinzonen.
«
»
15:35 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beŽindigen.
«
»
16:30 Murdered at First Sight
Terwijl de hardwerkende familieman Robin Chard op weg is naar huis, kruist hij het pad van twee mannen die een brutale en onuitgelokte aanval op hem uitvoeren.
«
»
17:20 Dr. Phil
De ouders van de vijfjarige vermiste Summer Wells spreken zich uit in hun exclusieve eerste nationale tv-interview. Dr. Phil graaft dieper in het verhaal om te weten te komen of er nieuwe informatie is die kan helpen het mysterie op te lossen.
«
»
18:05 Love It or List It
Ryan wil hun gebrekkige huis in een opkomende wijk verlaten en een plek vinden die perfect is, maar Sarah is gehecht geraakt en wil blijven.
«
»
19:00 Masterchef USA
Er zijn nog maar zes chefs overgebleven in de strijd om Amerika's volgende MasterChef te worden. In een wijngaard koken deze zes beste chefs voor een groep van voedselcritici, schrijvers en chef-koks.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.
«
»
20:35 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
21:25 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
22:25 World's Most Evil Killers
Een blik op de verontrustende en gruwelijke zaak van Horst Kroener, een 53-jarige Duitse man die in 2016 werd gevangengezet voor de brute moord op zijn vrouw toen ze in hun bed lag te slapen.
«
»
23:20 Chateau Meiland
Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.
«
»
00:05 Dr. Phil
De ouders van de vijfjarige vermiste Summer Wells spreken zich uit in hun exclusieve eerste nationale tv-interview. Dr. Phil graaft dieper in het verhaal om te weten te komen of er nieuwe informatie is die kan helpen het mysterie op te lossen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers