TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:05 The Bake Off UK
Het is een unicum voor de Bake Off: veganweek, met een signatuuropdracht met hartig deeg maar zonder boter, een schuimende technische opdracht en een riskant maar imposant spektakelstuk.
«
»
10:05 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:50 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:30 The Bake Off UK
In de Deense week is de signatuuropdracht een Smørrebrød, de technische opdracht 14 'Æbleskiver' en het deegspektakelstuk een 'kagemand' of 'kagekone', een traditionele Deense verjaardagstaart.
«
»
13:35 Property Brothers
Drukke aanstaande ouders jongleren met een hoop vervelende renovatieverrassingen.
«
»
14:30 Property Brothers
Nancy is het beu om bij haar vriendin op de bank te slapen en hoopt op een eigen buitenwijks pand. Ze zoekt naar een woning die haar persoonlijkheid weerspiegelt.
«
»
15:25 Joy & Hope
Wanneer de knappe Gabe naar een dorpje in het noorden van New York afzakt om inspiratie te vinden voor zijn nieuwe boek, ontdekt hij hoe magisch Kerstmis kan zijn.
«
»
17:05 Christmas In Montana
Travis is een rancher die financiële problemen heeft. Hij krijgt hulp van Sara, een alleenstaande moeder en expert in efficiënte bedrijfsvoering.
«
»
18:45 Twinkle All the Way
Om een kersthuwelijk in Snowview Lodge tot in de puntjes uit te kunnen werken vraagt weddingplanner Cadence hulp aan Henry, mede-eigenaar van een zaak die handelt in kerstversiering en -verlichting.
«
»
20:35 A Christmas in Royal Fashion
Jaarlijks sponsort de adellijke familie van prins Patrick een modeshow voor Kerstmis. Dit jaar loopt hij er vrijwilligster Kristin tegen het lijf en het duurt niet lang vooraleer de vonk overslaat.
«
»
22:25 A Christmas to Cherish
Darcy en Aiden bereiden zich voor om hun tweede kerst samen te vieren, maar de dreigende sluiting van het lokale gemeenschapscentrum is een domper op de feestvreugde.
«
»
00:15 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers