TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»
08:55 The Bake Off UK
We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van dit seizoen van 'The Great British Bake Off'.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:35 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:25 The Bake Off UK
De bakkers maken een signatuurkoekje, dat over hen en een plaats in Groot-Brittannië moet gaan. Dan is het tijd voor een typisch Britse technische opdracht.
«
»
13:30 Property Brothers
Anne en Luca zijn klaar om hun relatie naar een hoger niveau te tillen en zijn op zoek naar een goedkoop droomhuis in de stad.
«
»
14:25 Property Brothers
Nicole en Colby zijn getrouwd en willen graag een gezin stichten. Ze zijn op zoek naar een woning waar ook hun honden zich thuis zullen voelen. In de tussentijd logeren ze bij een vriend.
«
»
15:20 Candy Cane Christmas
Candy Cane Lane, een straat die elk jaar wordt versierd door de bewoners, is de favoriete kersttraditie van Phoebe. Deze kerst besluit de buurt echter om de versieringen eens niet op te hangen.
«
»
17:00 A Christmas Masquerade
Wanneer ze op een gemaskerd bal door zakenman Michael aangezien wordt voor haar baas, besluit Julianne het spelletje mee te spelen in de hoop hem als klant binnen te kunnen halen.
«
»
18:45 All I Want for Christmas
De jonge, gedreven Elizabeth ontmoet op een dag een hulpje van de Kerstman, die haar vervolgens een buitengewone wens cadeau doet.
«
»
20:35 A Kiss on Candy Cane Lane
De liefde tussen twee vroegere schoolgeliefden wakkert opnieuw op tijdens de feestdagen.
«
»
22:25 The Case for Christmas
Het leven van advocaat Michael Sherman komt op z'n kop te staan wanneer hij een zaak aanneemt waarbij de Kerstman betrokken is.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending - Play7
«
»
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers