TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:05 Dr. Phil
Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering.
«
»
07:50 The Bake Off UK
In Botanical Week staan er drie uitdagingen geďnspireerd door de natuur voor de deur. De bakkers kunnen alles pakken wat groeit om hun baksels een maximale botanische smaak te geven.
«
»
08:55 Inside the Ambulance
Vandaag behandelen Hannah en Amy een tiener die door de pijn geen woord meer kan uitbrengen en ze gaan langs bij de moeder wiens driejarige dochtertje iets in haar neus heeft gestopt.
«
»
09:50 Grey's Anatomy
Een jongen heeft een harttransplantatie nodig, maar wil er duidelijk geen. De behandeling werpt vele filosofische vragen op bij Cristina en dokter Burke.
«
»
10:40 Grey's Anatomy
Izzie lijkt eindelijk over Alex heen te zijn. Ze voelt zich immers duidelijk aangetrokken tot Denny Duquette, een harttransplantatiepatiënt. George behandelt Bex, een jonge hermafrodiet.
«
»
11:30 The Bake Off UK
Wie maakt indruk op Mary en Paul met een Frans dessert?
«
»
12:40 Property Brothers
Dan en Brittany staan te popelen om hun eerste huis te kopen.
«
»
13:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 The Christmas Temp
Een werkloze kunstenares ontdekt een speciaal kerstuitzendbureau dat haar matcht met een handvol feestelijke banen. Al snel krijgt ze gevoelens voor de hr-manager van het uitzendbureau.
«
»
16:10 Property Brothers
Stan en Leslie wonen samen met hun twee tienerdochters in een kleine flat.
«
»
17:00 Dr. Phil
Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering.
«
»
17:50 Castle
Wanneer een jonge actrice uit een telenovelle wordt vermoord, ondervinden Beckett en haar team dat de zaak net zo veel intriges telt als de telenovelle zelf.
«
»
18:45 Grey's Anatomy
George heeft het moeilijk wanneer hij de opdracht krijgt om een 78-jarige patiënt te ontslaan die niet meer ziek is, maar het ziekenhuis ook niet wil verlaten.
«
»
19:40 Grey's Anatomy
De verpleegsters in het Seattle Grace Hospital zijn overwerkt en eisen meer werkkrachten. Wanneer dokter Webber hun verzuchtingen blijft negeren, besluit het verplegend personeel te staken.
«
»
20:35 P.S. I Love You
Aan het liefdesgeluk van Gerry en Holly komt abrupt een einde wanneer hij sterft. Op hun huwelijksverjaardag ontvangt Holly 10 brieven van Gerry om haar te helpen bij het verwerken van haar verdriet.
«
»
23:00 Castle
Castle krijgt van zijn vroegere klasgenote Eva Whitfield de vraag om haar man Cole te schaduwen. Ze denkt namelijk dat die een minnares heeft. Castle ontdekt al snel dat Eva's voorgevoel klopt.
«
»
00:05 Private Eyes
Wanneer Shade Angie helpt om erachter te komen wie de brouwerij van twee broers heeft gesaboteerd, ontdekken ze dat er tientallen jaren geleden een moord is gepleegd.
«
»
01:05 Property Brothers
Stan en Leslie wonen samen met hun twee tienerdochters in een kleine flat.
«
»
01:51 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers