TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:55 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
08:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
09:30 Dr. Phil
Amanda nam contact op met Dr. Phil nadat uit een DNA-onderzoek bleek dat ze een andere biologische vader had dan ze dacht. En dat niet alleen: ze had ook ineens drie nieuwe zussen!
«
»
10:10 Cold Case
De mentaal gehandicapte Colin Miller werd jaren geleden aangereden door een trein en stierf. Op zijn graf worden elk jaar door een onbekende tekeningen gelegd die suggereren dat Colin werd vermoord.
«
»
11:00 Castle
Alexis probeert de onschuld te bewijzen van Frank Henson, een man die 15 jaar geleden ter dood werd veroordeeld voor de moord op een meisje.
«
»
11:40 Without a Trace
Het team onderzoekt de bizarre verdwijning van vijf mensen die verdwenen na het bezoeken van een café. Op het eerste gezicht hebben de vijf niets met elkaar te maken.
«
»
12:30 Mijn Kerst is de Beste
Reality-show.
«
»
14:20 A Family for the Holidays
Hallie en Lucas zijn tot over hun oren verliefd en staan op het punt te trouwen. Hun plannen voor een huwelijk op een tropische locatie vallen door familiegeschillen echter in het water.
«
»
15:50 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
16:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
17:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
18:05 Castle
Misdaadserie.
«
»
18:55 Christmas Town
Lauren laat haar hele leven in Boston achter zich om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Door een onverwachte treinstop in het stadje Grandon Falls herontdekt ze de magie van Kerstmis.
«
»
20:35 In het spoor van de dader
Reportage.
«
»
21:25 In het spoor van de dader
Reportage.
«
»
22:20 Spoorloos Nederland
Realityreeks.
«
»
23:15 Without a Trace
Een man, wiens dochter jaren geleden verdween, raakt zelf vermist wanneer hij een koppel helpt te zoeken naar hun verdwenen kind.
«
»
00:10 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers