TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:25 Paleis voor een prikje
Frank en Rogier reizen af naar IJmuiden. Hier wonen Wilfred en Nathalie met hun twee kinderen. Het gezin is vorig jaar verhuisd, maar door tegenslagen was er geen geld om de woonkamer op te knappen.
«
»
08:05 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
08:50 Dr. Phil
De 19-jarige Stacey Stites werd in 1996 dood gevonden in de buurt van Austin, Texas. Het forensisch team vond DNA-materiaal dat gelinkt werd aan de 28-jarige Rodney Reed.
«
»
09:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:40 Property Brothers
De Property Brothers helpen stellen een vervallen huis te kopen en om te toveren in hun droomhuis, waarbij ze de nieuwste technologie gebruiken om te visualiseren hoe het huis eruit zal komen te zien.
«
»
11:30 Without a Trace
Bokskampioen Brett Hendricks verdwijnt spoorloos. Dertien uur na zijn verdwijning worden zowel zijn zus als zijn trainer Don Foster ondervraagd.
«
»
12:15 E.R. - Emergency Room
Dokters Morgenstern en Anspach hebben een filmploeg de toelating gegeven om een reportage te maken op de spoedafdeling.
«
»
13:05 E.R. - Emergency Room
Dokter David Morgenstern is nog altijd herstellende van zijn hartaanval.
«
»
13:55 Write Before Christmas
Jessica wordt vlak voor kerst gedumpt door haar vriend. Ze besluit vijf mensen die haar leven hebben veranderd een kerstkaartje te sturen.
«
»
15:25 Property Brothers
De Property Brothers helpen stellen een vervallen huis te kopen en om te toveren in hun droomhuis, waarbij ze de nieuwste technologie gebruiken om te visualiseren hoe het huis eruit zal komen te zien.
«
»
16:15 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
17:05 Dr. Phil
Dr. Phil praat verder met Rodney Reed, de man die de doodstraf kreeg voor de moord op Stacey Stites. Rodneys advocaat vertelt wat hij denkt dat de werkelijke doodsoorzaak is van Stacey.
«
»
17:50 Castle
Castle kan zijn jaloezie niet verbergen wanneer Beckett de opdracht krijgt de charmante miljardair Erik Vaughn te beschermen tegen een huurmoordenaar.
«
»
18:40 E.R. - Emergency Room
Het zoontje van Peter Benton mag hoogstwaarschijnlijk over een weekje het ziekenhuis verlaten. Mama Carla is in de wolken.
«
»
19:35 E.R. - Emergency Room
Mark Greene slaagt er niet in de aframmeling van zich af te zetten. In de vrije uren sluit hij zich in zijn appartement op.
«
»
20:35 In het spoor van de dader
Stephen Griffiths ging aan het moorden in Bradford, waar hij drie vrouwen van het leven beroofde: Susan Rushworth, Shelly Armitage en Suzanne Blamires. De vrouwen waren sekswerkers.
«
»
21:25 In het spoor van de dader
Dennis Andrew Nilsen was een Britse seriemoordenaar. Nilsen vermoordde tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jongens en mannen.
«
»
22:20 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:25 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een informant die om het leven kwam bij een bomaanslag. Ze worden echter tegengewerkt door de federale politie, die de zaak probeert over te nemen.
«
»
00:15 Without a Trace
Vivian Johnson en detective Mars krijgen eindelijk groen licht om hun anti-vrouwenhandeleenheid op te zetten. Een eerste tip levert meteen een bruikbaar spoor op.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers