TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
MichaŽl Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 DC's Legends of Tomorrow
Iedereen staat te trappelen om het Weefgetouw van het Lot te gebruiken, maar er moet eerst besloten worden wie ze het eerste terug willen brengen. Charlie komt hierdoor voor een moeilijke beslissing te staan.
«
»
11:45 Storage Wars
San Bernardino brengt de krijger in Ivy naar boven, die het opneemt tegen een beginnende koper. Kenny heeft na zijn bezoek aan een opslageenheid een massage nodig. Lisa gaat naar een kleinere opslageenheid, maar haalt daar de beste vondst binnen.
«
»
12:10 Storage Wars
Brandi laat Danielle het voortouw nemen bij een aankoop in Santa Ana. Rene besluit een gokje te wagen en koopt een bijzondere vondst. Ivy ontdekt dat zijn aanwinst alles kan veranderen.
«
»
12:30 Pawn Stars
Er belandt een handgeschreven brief van Founding Father James Monroe in de winkel. Corey en Chumlee interesseren zich voor een authentieke Playboy-stoel, die als promotiemateriaal diende.
«
»
12:55 Pawn Stars
Iemand biedt een eerste druk van 'The Happy Prince' van Oscar Wilde te koop aan. De vraag is of Rick deze literaire klassieker weerstaat of dat hij zwicht voor de verleiding. Een klant biedt Corey een telegram uit 1972 in dat Muhammad Ali weigert.
«
»
13:20 Highway Thru Hell
Al en Gord zoeken op een besneeuwde weg naar een verloren houthakkerstruck. Jamie probeert een manoeuvre met Mighty Mo. Colin wordt geconfronteerd met zijn angst tijdens het werken aan een truck.
«
»
14:10 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen o.a. een slachtoffer van een motorongeluk dat een ledemaat dreigt te verliezen, mensen met meerdere epileptische aanvallen, een jong kind met ademhalingsproblemen.
«
»
15:05 DC's Legends of Tomorrow
Iedereen staat te trappelen om het Weefgetouw van het Lot te gebruiken, maar er moet eerst besloten worden wie ze het eerste terug willen brengen. Charlie komt hierdoor voor een moeilijke beslissing te staan.
«
»
16:00 Hawaii Five-0
McGarretts moeder geeft toe dat zij de geheim agente was die de vader van Wo Fats gedood heeft. Ondertussen heeft de beslissing van Chun-Ho zeer tragische gevolgen.
«
»
16:50 Storage Wars
Brandi gaat naar Riverside voor afleiding te zorgen en dat lukt. Rene neemt te veel hooi op zijn vork, maar komt toch met een flinke buit thuis. Barry en Kenny gaan uit hun dak als ze door hun garagebox snuffelen.
«
»
17:20 Storage Wars
Het zijn niet de andere kopers, maar een klein dier dat Lisa overrompelt. Toch lukt het haar om een ander soort prijs binnen te halen. Ivy en Isaiah banen zich een weg door een garagebox die ze na afloop naar de fles doet grijpen.
«
»
17:55 Pawn Stars
Laat de motoren maar ronken bij de Pawn Stars als een Harley-Davidson Sportster bij de winkel arriveert. Kan Corey er een deal uitslepen of zit hij op een dood spoor?
«
»
18:20 Pawn Stars
Iemand biedt kunstposters van Shepard Fairey aan. Deze kunstenaar maakte de beroemde Obama-posters. Corey en Chumlee keuren een Mork-beeldje terwijl Rick en Chum proberen te beslissen of ze vrienden of gewoon collega's zijn.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Na een sneeuwstorm in British Columbia bereikt Jamie voor het eerst zijn grenzen met Mighty Mo.
«
»
19:40 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen een voetballer met een knieblessure en een hallucinerende man.
«
»
20:35 Running Wild With Bear Grylls
Actrice Michelle Rodriguez en Bear gaan naar een woestijn in Nevada, waar Michelle tijdens een sky-dive uit koers raakt. Zij en Bear bedenken ook slimme manieren om gehydrateerd te blijven.
«
»
21:30 Running Wild With Bear Grylls
James Marsden gaat met Bear op avontuur in het hart van Rattle Snake Canyon in Utah, waar ze per helikopter op een van de grootste zandstenen bogen in het gebied worden gedropt.
«
»
22:20 Kings of Pain
Adam en Caveman Rob laten zich steken door Amerika's grootste en meest dodelijke schorpioenen.
«
»
23:15 Hawaii Five-0
McGarrett vraagt Catherine om hulp zij de zoektocht naar zijn moeder. In de tussentijd vallen er tijdens een kunstoverval een aantal doden.
«
»
00:10 DC's Legends of Tomorrow
Om een oud artefact, genaamd de kelk van Dionysus, te pakken te krijgen, moeten de Legends terugkeren naar school, waar zeer een pittige wedstrijd moeten winnen om het object in hun bezit te krijgen.
«
»
01:05 Ultimate Tag
De laatste kandidaten nemen het op tegen de beste tikkers. Twee kunnen de prijs meenemen.
«
»
02:00 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen een voetballer met een knieblessure en een hallucinerende man.
«
»
02:45 Manifest
Ben en Michaela onderzoeken de moord op Kelly en praten met haar man en huishoudster. De NSA neemt het onderzoek echter al snel in handen.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers