TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
MichaŽl Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
11:19 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 DC's Legends of Tomorrow
Terwijl de Legends een Encore die plots opduikt voor de gek proberen te houden, ontdekt Ava waar Sara echt mee bezig was terwijl ze tijdelijk verdwenen was. Ze confronteert Sara met wat ze ontdekt heeft.
«
»
12:10 Storage Wars
Minder is meestal meer in Brea. Rene waagt zich aan een dure gok. Brandi moet een hele berg afval doorspitten, maar gaat er vol voor. Ivy en Pops komen meer te weten over een zeer mysterieus mechanisme.
«
»
12:30 Storage Wars
Alles lijkt er normaal aan toe te gaan in West Covina, CaliforniŽ, totdat een gek uitziende vintage Mercury Zephyr stopt en een oude vriend langskomt. Darrell en zijn maat ontmoeten de ultieme tekenaar.
«
»
12:55 Pawn Stars
Rick gaat ervoor als hem een zeldzame foto wordt aanngeboden van Babe Ruth in z'n eerste seizoen. Heeft hij beet of wordt hij op het verkeerde been gezet?
«
»
13:15 Pawn Stars
Iemand brengt een originele tekening van Rocky en Bullwinkle binnen. Rick krijgt vermoedelijk een eerste uitgave van Richard Nixons memoires aangeboden. Chumlee probeert doodgewone voorwerpen duurder te verkopen.
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Twee vrachtwagens staan vast op de besneeuwde snelweg en de hele weg moet worden afgesloten. Dylan Greenwood wacht een gecompliceerde berging. Ondertussen moet Al Quiring bij een sneeuwploeg die vaststaat helpen.
«
»
14:35 Nightwatch
Het team moet samenwerken om meerdere grote voertuigongevallen te behandelen. Verder helpen ze patiŽnten die het bewustzijn verliezen, en ademhalingsproblemen en hartkwalen hebben. Een vrouw is aangevallen door haar wederhelft.
«
»
15:30 DC's Legends of Tomorrow
Terwijl de Legends een Encore die plots opduikt voor de gek proberen te houden, ontdekt Ava waar Sara echt mee bezig was terwijl ze tijdelijk verdwenen was. Ze confronteert Sara met wat ze ontdekt heeft.
«
»
16:20 Hawaii Five-0
Wanneer een verdachte dreigt een dodelijk virus los te laten, moeten Danny en Chin Ho samenwerken met twee speciaal agenten van de NCIS in Los Angeles om deze maniak tegen te houden.
«
»
17:05 Storage Wars
Er is een schietpartij in Victorville. Ivy en Pops proberen te bewijzen wie van hen het meest winstgevend is. Brandi's geheime wapen bezorgt haar meer dan ze had verwacht, maar gelukkig is Kenny er om haar dag op te fleuren.
«
»
17:35 Storage Wars
Kenny's angst voor haaien leidt tot een controversiŽle kledingkeuze. Rene brengt zijn koopjesleger mee om de concurrentie te intimideren terwijl hij zijn deel van de buit binnenhaalt.
«
»
18:00 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een tekening van de Batman-Spiderman crossover uit 1995 aangeboden. Corey en Chum moeten beslissen of het een winstgevende aankoop is. Rick bekijkt een dodelijke hellebaard uit de Onafhankelijkheidsoorlog.
«
»
18:25 Pawn Stars
Rick moet een monumentaal besluit nemen als het programma van de onthullingsceremonie van het Vrijheidsbeeld te koop wordt aangeboden. Ontketent deze koopwaar een revolutie of zal er voor iedereen vrede en gerechtigheid zijn?
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Wanneer zware regenval een aardverschuiving veroorzaakt in de buurt van Hope, raakt de snelweg bedekt met modder. Door de lawine is ook een vrachtwagen meegesleurd en die moet ondanks de barre omstandigheden worden bevrijd.
«
»
19:45 Nightwatch
Een eerstehulpverlener gaat om met de gevoelens van familie vanwege de druk van de nachtdienst, met een slachtoffer van een schot, een motorrijder aangereden door een auto, een man in hechtenis en een Vietnamveteraan met een gruwelijke vingerwond.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Akhos Laos, een voormalige agent van Black Ops, werd getraind door Hetty Lange. Hij wil wraak op Hetty nemen, omdat zij hem aan het leven van Black Ops heeft geÔntroduceerd.
«
»
21:25 NCIS: Los Angeles
Terwijl het team de diefstal van een computervirus onderzoekt, denken Callen en Sam na over hun toekomst bij het bureau. Kensi en Deeks overwegen aan kinderen te beginnen.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
CIA-officier Veronica Stephens vraagt het NCIS-team om hulp. Een landbouwingenieur vroeg haar om te helpen naar de Verenigde Staten te vluchten, maar verdween.
«
»
23:10 Hawaii Five-0
McGarrett loopt in op zijn aartsvijand Wo Fat na een inval van de geheime dienst, hij wordt echter afgeleid door de komst van de Japanse Yakuza.
«
»
00:00 DC's Legends of Tomorrow
De Legends zetten hun jacht voort om nog meer stukken van het Weefgetouw van het Lot te pakken te krijgen. Tijdens hun zoektocht lopen ze een zeer bekende dichter tegen het lijf. Ray en Nora nemen een beslissing.
«
»
00:55 Ultimate Tag
De spanning slaat toe als meer kandidaten meedoen. Slechts twee kunnen 10.000 dollar winnen.
«
»
01:40 Nightwatch
Een eerstehulpverlener gaat om met de gevoelens van familie vanwege de druk van de nachtdienst, met een slachtoffer van een schot, een motorrijder aangereden door een auto, een man in hechtenis en een Vietnamveteraan met een gruwelijke vingerwond.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Klopjacht' (Play4)

Kan Chloť echt ontsnappen? De voortvluchtigen moeten in het centrum van Gent zijn voor de sleutel naar het volgende level. Maar de speurders weten het, en ze zullen er zijn.
br>'Klopjacht', om 20.00 uur op Play4.

Dossiers