TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
MichaŽl Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 DC's Legends of Tomorrow
Wanneer Sara wordt weggeroepen, komt het team onder leiding te staan van Ava, die graag van de gelegenheid gebruik wil maken om indruk te maken op haar collega's. Ze reizen af naar de Franse Revolutie in de jacht op een nieuwe Encore.
«
»
12:00 Storage Wars
Verscholen in zijn opslagruimte komen Barry Weiss en Kenny samen met Brandi en de Dotsons om oude tijden te herbeleven. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig is geweest terwijl hij plant om terug te gaan naar de wereld van de veilingen.
«
»
12:20 Storage Wars
Barry en Kenny verwelkomen Rene en Casey om het te hebben over geluk versus ervaring als het over opslagruimtes kopen gaat. Darrell komt langs en doet verslag van de status van zijn enorme olieverfschilderij aankoop.
«
»
12:45 Pawn Stars
Iemand brengt een prent binnen die van Renaissance-meester RafaŽl moet zijn. Het is vermoedelijk een van de meest kostbaarste stukken die de Harrisons ooit in handen hebben gehad. Corey onderzoekt een Ibanez gitaar uit de jaren '70.
«
»
13:10 Pawn Stars
Een gesigneerd exemplaar van een in beperkte oplage uitgegeven Seven Years in Tibet. Corey en Chumlee maken zich vrolijk over een Three Stooges promotieprojector. En Chum zoekt naar manieren om het begin van de week op te fleuren.
«
»
13:30 Highway Thru Hell
Terwijl de reddingshelden van British Columbia zich klaarmaken voor een nieuwe winter, blikken Jamie, Al, Jason en Ken samen terug op elkaars bergingen en kijken ze vooruit naar het nieuwe seizoen.
«
»
14:25 Nightwatch
Werknemers hebben moeite met het combineren van het gezinsleven met het eindeloze drama van het werk. De dienst omvat een bloedig auto-ongeluk, een grote brand in een appartement en meerdere slachtoffers die moeite hebben met ademen.
«
»
15:15 DC's Legends of Tomorrow
Wanneer Sara wordt weggeroepen, komt het team onder leiding te staan van Ava, die graag van de gelegenheid gebruik wil maken om indruk te maken op haar collega's. Ze reizen af naar de Franse Revolutie in de jacht op een nieuwe Encore.
«
»
16:05 Hawaii Five-0
McGarretts zus wordt gearresteerd wegens grootschalige diamantsmokkel. McGarrett roept de hulp in van een ex-gevangene om haar vrij te krijgen.
«
»
17:00 Storage Wars
Kenny probeert de titel van 'King of Whittier' terug te krijgen, maar heeft moeite om geld te verzamelen. Ivy & Ivy trotseren de kou om hun fortuin te vinden. Lisa is eindelijk een volwaardige koper en vindt onderweg een onwaarschijnlijke mentor.
«
»
17:30 Storage Wars
Een zelfverzekerde Kenny heeft een driestappenplan voor succes in Stanton. Darrell helpt Kimber met het vinden van goede artikelen voor haar nieuwe winkel. Laura neemt de leiding als veilingmeester.
«
»
17:55 Pawn Stars
Aan de Harrisons wordt een Harley-Davidson uit 1966 aangeboden. Corey onderzoekt of het de investering waard is. Rick wordt aan de jaren '60 herinnert, wanneer iemand een verzameling promotieposters van NBC binnenbrengt.
«
»
18:20 Pawn Stars
Hijs de zeilen met de Pawn Stars als er een penning met de Britse ontdekkingsreiziger James Cook binnenkomt. Wordt de penning een ontdekking voor Rick of loopt de deal op de klippen?
«
»
18:45 Highway Thru Hell
Jamie's gerestaureerde takelwagen wordt voor het eerst op de proef gesteld. Colin, Merv en Jason voeren een lastige reddingsoperatie uit. Al worstelt met een graafmachine die vastzit tussen de stenen.
«
»
19:40 Nightwatch
De eerstehulpverleners in New Orleans moeten vechten tegen de vriestemperaturen. Ondertussen moeten ze een chauffeur behandelen die vast kwam te zitten na een ernstig auto-ongeluk.
«
»
20:35 The First 48
Als een man thuis in Atlanta wordt doodgeschoten met een AK-47, ontdekt rechercheur Kevin Leonpacher dat de vrouw van het slachtoffer een duister geheim bewaart dat de familie kapot kan maken.
«
»
21:30 The First 48
Een jonge moeder wordt doodgeschoten en zwaar verbrand gevonden in de achterbak van haar auto nadat ze een nacht wild uit is geweest in New Orleans.
«
»
22:25 Shocking Emergency Calls
Met een oproep aan de hulpdiensten van een vrouw die het lichaam van haar huisgenoot ontdekte. Verder loopt er een tijger los in een woonwijk, wat paniek veroorzaakt onder de bewoners.
«
»
23:15 Hawaii Five-0
Een seriemoordenaar, die banden heeft met het verleden van Max, loopt mogelijk vrij rond. Om het team te overtuigen hem te helpen onthult Max een schokkend geheim uit zijn kindertijd.
«
»
00:10 DC's Legends of Tomorrow
Met behulp van Ava's nieuwste uitvinding, the Prognosticator, vinden de Legends een nieuwe Encore. Ze moeten niemand minder dan Genghis Khan tegenhouden, voordat hij een slachtpartij aanricht in het territorium van de triades in Hongkong.
«
»
01:00 Ultimate Tag
Meer deelnemers komen de arena binnen, klaar om het op te nemen tegen de elite tikkers.
«
»
01:45 Nightwatch
De eerstehulpverleners in New Orleans moeten vechten tegen de vriestemperaturen. Ondertussen moeten ze een chauffeur behandelen die vast kwam te zitten na een ernstig auto-ongeluk.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers