TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:55 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:45 That '70s Show
Laurie heeft besloten de ouderlijke woning voorgoed te verlaten en een appartement te delen met een vriendin.
«
»
12:10 Friends
Monica organiseert voor Thanksgiving een etentje voor haar vrienden. Rachels vader weigert om haar geld te geven voor een skitrip, tenzij ze opnieuw thuis komt wonen.
«
»
12:35 Friends
De vrienden besluiten op oudejaarsavond alle drukte te ontlopen. Ze zullen een feestje bouwen bij Monica en Rachel, zonder partners. Maar bijna niemand houdt zich aan die afspraak.
«
»
13:05 MacGyver
Pete en MacGyver proberen een ingenieur te helpen die verleid is om een geheim apparaat aan enkele drugdealers te geven.
«
»
14:05 MacGyver
MacGyver wordt door een jonge vrouw meegesleurd om een kostbare viool uit de handen van enkele criminelen te houden.
«
»
15:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de moord op de bekende tv-presentatrice Theresa Shea. Shea's moordenaar maakte gebruik van een korte stroompanne om haar met een messteek in de hals om het leven te brengen.
«
»
15:55 NCIS
Nadat een marineofficier dood werd aangetroffen op een landweg moet het NCIS-team uitzoeken of de moord het resultaat was van een bargevecht of dat er een heel andere reden achter zijn dood zit.
«
»
16:50 That '70s Show
Donna en Eric hebben een hele speciale verjaardag te vieren. Het is juist één jaar geleden dat ze elkaar gekust hebben en Eric wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
«
»
17:15 Friends
Chandler verneemt via de televisie dat zijn flamboyante moeder, een bekende schrijfster, binnenkort naar New York komt.
«
»
17:45 Friends
Paolo, de zwoele Italiaan die Rachel heeft leren kennen, brengt een bezoekje aan het massagesalon waar ook Phoebe werkt. Hij probeert tevergeefs om haar te verleiden.
«
»
18:15 The Simpsons
Het huwelijk van Marge en Homer wordt op de proef gesteld als ze op een tropisch eiland meedingen naar de prijs van een miljoen dollar in de favoriete realityshow van Marge.
«
»
18:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
19:35 Pawn Stars
De Pawn Stars komen op ruig terrein als Rick een Rock Crawler tegenkomt. Weet hij de off-road droomauto op de weg te houden, of ketsen de onderhandelingen af?
«
»
20:05 Pawn Stars
Realityreeks.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Er wordt ingebroken bij Navy-kapitein Dean Hadlow. De man was op het moment van de inbraak op bezoek bij de Pakistaanse generaal Omer Abidi.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Een zeer doordachte bankroof, waarbij slechts één kluis werd gestolen, leidt het NCIS-team naar het corrupte bedrijf van Veronica Stephens.
«
»
22:20 NCIS: Los Angeles
Het team wordt vergezeld door NCIS-agent Nicole DeChamps nadat een marinier met een voorgeschiedenis van PTSS verdwijnt na een dronken en wanordelijke ruzie.
«
»
23:15 NCIS: Los Angeles
Als het hoofd logistiek van een wapenstation van de marine instort, moet het NCIS-team uitzoeken of dit een terreurdreiging is of het gevolg is van stress.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de moord op de beloftevolle tennisspeelster Claudia Weber. Uit onderzoek blijkt dat de vrouw werd gedood met haar eigen tennisracket.
«
»
01:10 Madam Secretary
Terwijl hij in Thailand is, bevindt Henry zich in het middelpunt van een internationaal incident wanneer zijn ex-vriendin wordt opgesloten wegens kritiek op de monarchie.
«
»
02:05 MacGyver
Wanneer een dievenbende gevat wordt door de overheid, vraagt Matty aan de leider van de bende hulp om een bom te stelen.
«
»
02:50 MacGyver
Pete en MacGyver proberen een ingenieur te helpen die verleid is om een geheim apparaat aan enkele drugdealers te geven.
«
»
03:35 MacGyver
MacGyver wordt door een jonge vrouw meegesleurd om een kostbare viool uit de handen van enkele criminelen te houden.
«
»
04:20 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers