TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:25 MacGyver
Het team moet een harde schijf met belangrijke informatie opsporen op een stortplaats in Ghana.
«
»
11:05 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:55 That '70s Show
De brokken tussen Midge en Bob lijken niet meer te lijmen. Bob slaapt zelfs niet meer in zijn eigen huis en heeft van Red de toestemming gekregen om tijdelijk bij hem thuis te overnachten.
«
»
12:20 Friends
Monica spreekt af met haar beste schoolvriendin Rachel, die het net heeft uitgemaakt met haar verloofde aan de vooravond van hun huwelijk.
«
»
12:45 Friends
Ross is stomverbaasd wanneer hij verneemt dat zijn ex-vrouw Carol zwanger is van hem.
«
»
13:10 MacGyver
MacGyver ontdekt een groep neonazi's die Amerika willen veroveren.
«
»
14:05 MacGyver
MacGyver helpt een vriendin die zegt dat haar tweelingzus haar wil vermoorden. Maar de zaken liggen iets gecompliceerder.
«
»
15:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In de woestijn worden in een massagraf de stoffelijke resten van acht jonge vrouwen gevonden. Julie ontdekt dat een van de slachtoffers Janet Warren is, een vermiste vrouw uit Seattle.
«
»
15:55 NCIS
Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.
«
»
16:50 That '70s Show
Donna is 's nachts Erics slaapkamer binnengeglipt en ze hebben een romantische nacht beleefd.
«
»
17:20 Friends
Monica is zenuwachtig wanneer ze haar nieuwe vriend Alan aan de groep moet voorstellen. Haar vrienden plagen haar immers altijd met haar relaties.
«
»
17:50 Friends
Rachel ontvangt haar eerste loonbriefje en is teleurgesteld wanneer ze ziet hoe weinig ze verdient.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Wanneer hun scheiding officieel wordt, geeft Walden Alan een cadeau. Alans besluiteloosheid brengt zijn relatie met Lindsay in gevaar.
«
»
18:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
19:35 Storage Wars
Deze keer neemt Rene het in Montebello op tegen Darrell. Hij koopt zijn garagebox over om te zien of hij hem kan overtreffen.
«
»
20:05 Storage Wars
Ivy Calvin praat samen met Barry en Kenny over duiven, schildpadden en de geheimen van hun job. De cast haalt herinneringen op over de gekste dingen die ze Laura hebben horen zeggen.
«
»
20:35 Scorpion
Paige wil niet dat Happy met haar en Walter meegaat. Het team trekt naar een militair kamp voor een nieuwe missie. Maar al snel loopt het mis.
«
»
21:25 Scorpion
Het Scorpion-team wordt gegijzeld genomen tijdens Tech-Splosion, een grootse technologiebeurs.
«
»
22:20 Scorpion
Het is Halloween en team Scorpion moet onderzoek voeren naar een spookschip. Walter probeert zijn relatie met Paige naar een hoger niveau te tillen.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team helpt de lokale politie een handje tijdens een razzia op de Las Vegas Strip waarbij verschillende drugdealers en prostituees worden opgepakt.
«
»
00:10 Madam Secretary
Elizabeth probeert degenen op te sporen die het Witte Huis hebben aangevallen. Ze moet oppassen dat ze geen oorlog ontketent.
«
»
01:10 MacGyver
Terwijl Jack in Brazilië zit, gaan MacGyver en de rest van het team achter de Ghost aan, nadat ze info kregen over zijn mogelijke locatie.
«
»
02:00 MacGyver
MacGyver ontdekt een groep neonazi's die Amerika willen veroveren.
«
»
02:45 MacGyver
MacGyver helpt een vriendin die zegt dat haar tweelingzus haar wil vermoorden. Maar de zaken liggen iets gecompliceerder.
«
»
03:30 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers