TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:40 Hawaii Five-0
Jerry gaat met Junior mee als deze een gesneuvelde soldaat naar Oahu begeleidt. Steve en Danny ontdekken een lijk als zij in de illegale en zeer winstgevende zwarte markt van zand duiken.
«
»
11:20 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
12:10 That '70s Show
Erics verjaardag nadert met rasse schreden. Hij weet dat zijn ma zoals elk jaar een verrassingsfeestje voor hem zal geven, ook al probeert ze dat te verbergen.
«
»
12:35 Friends
Eric heeft een punt gezet achter zijn relatie met Ursula en is klaar voor een date met Phoebe. Maar hij kan echter niet naar Phoebe kijken zonder aan Ursula te denken.
«
»
13:00 Friends
Rachel plant een etentje met haar vader om hem te vertellen dat ze zwanger is. Hij veronderstelt onmiddellijk dat zij en Ross zullen trouwen.
«
»
13:25 MacGyver
MacGyvers woonboot wordt bij een ongeluk volledig vernield. Hij zoekt een voorlopig onderkomen in de stad. Hij maakt er al snel kennis met een jonge vrouw die zijn hulp inroept.
«
»
14:15 MacGyver
Wanneer de Phoenix Foundation de bescherming regelt voor het proces van een dictator ziet MacGyver Murdoc steeds weer opduiken.
«
»
15:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De populaire circusartieste Rachel Grier wordt dood aangetroffen. Haar armen werden doorzeefd met lange naalden.
«
»
16:00 NCIS
Het team onderzoekt een brand op een marineschip. Ze ontdekken dat die werd veroorzaakt door een bom en dat een soortgelijk springtuig werd gevonden op een ander marineschip in Napels.
«
»
16:55 That '70s Show
President Ford komt naar het dorp. De tieners worden er door de schooldirecteur op gewezen dat ze zich niet onverantwoord mogen gedragen. Net dat brengt Eric en zijn vrienden op ideen.
«
»
17:20 Friends
Monica nodigt voor Thanksgiving een oude schoolvriend uit die ze onlangs terug tegen het lijf is gelopen. Will ziet er helemaal anders uit dan vroeger en valt onmiddellijk in de smaak bij de vrouwen.
«
»
17:55 Friends
Monica heeft dure nieuwe laarzen gekocht. Phoebe ontdekt dat Ben naar dezelfde school gaat als het zoontje van Sting.
«
»
18:20 Two And a Half Men
Tijdens een benefiet die georganiseerd wordt door Waldens moeder ontmoet Alan zijn allereerste celebrity crush: Lynda Carter. Na lang aandringen krijgt hij Walden zo ver om haar uit te nodigen.
«
»
18:45 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
19:35 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:05 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:35 Scorpion
Op kerstavond wordt Ralph ontvoerd. Tim neemt een belangrijk besluit over zijn positie bij team Scorpion.
«
»
21:25 Scorpion
Cabe raakt ernstig gewond bij de ontploffing van een granaat in de woestijn. Het team is genoodzaakt om zijn lichaam te bevriezen om zijn leven te redden.
«
»
22:20 Scorpion
De leden van Scorpion worden ontvoerd door een buitenlandse groepering. Die probeert de Amerikaanse economie ten gronde te richten door valse dollars te produceren.
«
»
23:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt een zwaar verkeersongeval waarbij drie slachtoffers vielen.
«
»
00:15 Animal Kingdom
Terwijl de bedreigingen tegen Adrian groter worden, probeert Deran een uitweg te vinden. Craig omzeilt nieuwe complicaties in zijn relatie met Renn.
«
»
01:10 Hawaii Five-0
Jerry en zijn vrienden gaan op zoek in een kamp uit zijn kindertijd naar bewijsmateriaal voor een moord waar hij als jongen getuige van was.
«
»
02:00 MacGyver
MacGyvers woonboot wordt bij een ongeluk volledig vernield. Hij zoekt een voorlopig onderkomen in de stad. Hij maakt er al snel kennis met een jonge vrouw die zijn hulp inroept.
«
»
02:45 MacGyver
Wanneer de Phoenix Foundation de bescherming regelt voor het proces van een dictator ziet MacGyver Murdoc steeds weer opduiken.
«
»
03:30 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers