TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:57 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:25 Hawaii Five-0
De misdaad neemt toe als een hittegolf Oahu treft. Steve en Danny gaan achter een bankrover aan. De auto van Tani en Junior wordt gestolen, terwijl ze aan het werk zijn.
«
»
12:05 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
12:55 That '70s Show
Wanneer Eric wat drinken gaat halen, hoort hij dat zijn vader zijn oude wagen van de hand wil doen. Eric vraagt hem meteen of hij die mag overnemen, maar zijn vader laat het antwoord in het midden.
«
»
13:15 Friends
Phoebe begint een relatie met een van de werknemers van Monica. Maar wanneer ze een einde wil maken aan hun relatie, rijst er een probleem want Monica is van plan om hem diezelfde dag te ontslaan.
«
»
13:40 Friends
Monica en Chandler organiseren een Halloweenfeestje. Ross is van plan om Mona uit te nodigen. Phoebe loopt toevallig haar tweelingzus Ursula tegen het lijf.
«
»
14:05 MacGyver
Terwijl Pete wacht op een operatie aan zijn ogen, mijmeren MacGyver en hij een beetje over hun vroegere avonturen.
«
»
14:55 MacGyver
MacGyver wordt op weg naar de bar mitswa van zijn petekind meegenomen door Abe, die een helikopter wil verkopen aan Caraibische terroristen.
«
»
15:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In een steegje wordt het lichaam van een man teruggevonden. DB, Morgan en Greg haasten zich ter plaatse.
«
»
16:30 NCIS
Door een magazijnbrand worden documenten openbaar gemaakt die mogelijk een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. De zaak herenigt Tony met een jongen uit zijn verleden.
«
»
17:15 That '70s Show
Erics verjaardag nadert met rasse schreden. Hij weet dat zijn ma zoals elk jaar een verrassingsfeestje voor hem zal geven, ook al probeert ze dat te verbergen.
«
»
17:40 Friends
Eric heeft een punt gezet achter zijn relatie met Ursula en is klaar voor een date met Phoebe. Maar hij kan echter niet naar Phoebe kijken zonder aan Ursula te denken.
«
»
18:05 Friends
Rachel plant een etentje met haar vader om hem te vertellen dat ze zwanger is. Hij veronderstelt onmiddellijk dat zij en Ross zullen trouwen.
«
»
18:30 Two And a Half Men
Alan brengt tijd door met Lyndseys vriendje in de hoop te ontdekken waarom Lyndsey hem zo leuk vindt. Walden moedigt Jenny aan in haar acteren.
«
»
18:55 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
19:40 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:10 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
20:35 MacGyver
Mac probeert een jong genie, met wie hij heel wat gemeen heeft, te redden. Dit doet hij met slechts een tang en kabels van een luidspreker.
«
»
21:20 MacGyver
De Chinezen ontdekken dat er een cyberwapen is gestolen van de NSA. De regering denkt dat de hacker van het team verantwoordelijk is. Mac, Wilt en Jack proberen te bewijzen dat dat niet waar is.
«
»
22:05 MacGyver
Met behulp van een schroevendraaier en insectenspray gaat MacGyver op zoek naar de mol binnen de Amerikaanse regering. Sarah keert terug om te helpen met de missie en ook Nikki verschijnt weer.
«
»
23:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De populaire circusartieste Rachel Grier wordt dood aangetroffen. Haar armen werden doorzeefd met lange naalden.
«
»
23:55 Animal Kingdom
Smurf geeft de Cody-broers een gevaarlijke opdracht.
«
»
00:45 Hawaii Five-0
Jerry gaat met Junior mee als deze een gesneuvelde soldaat naar Oahu begeleidt. Steve en Danny ontdekken een lijk als zij in de illegale en zeer winstgevende zwarte markt van zand duiken.
«
»
01:40 MacGyver
Terwijl Pete wacht op een operatie aan zijn ogen, mijmeren MacGyver en hij een beetje over hun vroegere avonturen.
«
»
02:30 MacGyver
MacGyver wordt op weg naar de bar mitswa van zijn petekind meegenomen door Abe, die een helikopter wil verkopen aan Caraibische terroristen.
«
»
04:57 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers