TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
11:30 Bull
Een gerenommeerd arts wordt beschuldigd nadat zijn DNA hem linkt aan een moord. Bull sluit zich aan bij de verdediging in deze schijnbaar verloren zaak.
«
»
12:10 Friends
Monica is tot haar verbazing niet uitgenodigd op het huwelijksfeest van haar neef terwijl Ross wel een uitnodiging in de bus kreeg.
«
»
12:35 Friends
Ross verzamelt iedereen op het dak van het appartement om naar een meteorietenregen te kijken. Al snel staat Ross nog alleen met Joey op het dak en ontdekken ze dat ze werden buitengesloten.
«
»
12:55 Two And a Half Men
Nadat Alan en Walden een zoveelste discussie hebben over een pietluttigheid, besluit Alan om niet langer onder Waldens dak te blijven wonen en weer te verhuizen naar zijn oude woning.
«
»
13:15 That '70s Show
Wanneer Kelso bekend maakt dat hij Hyde en Jackie heeft gekozen als peter en meter van Betsy, reageren Eric en Donna vol ongeloof.
«
»
13:40 That '70s Show
Wanneer Eric beseft dat hij de enige werkloze in zijn omgeving is, begint hij zich ernstig zorgen te maken.
«
»
14:05 Baywatch Hawaii
Alex raakt betrokken bij een aantal dubieuze personen nadat hij een motorrijder heeft gered. Hobie probeert onafhankelijk te worden van Mitch.
«
»
14:50 Baywatch Hawaii
Neely brengt chaos in het Baywatch-team. Manny heeft een vreselijk ongeluk gehad.
«
»
15:40 NCIS
Geheimen uit het verleden van Gibbs worden onthuld wanneer ze naar zijn geboorteplaats afreizen om een moord te onderzoeken.
«
»
16:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de brutale moord op een lid van een gevaarlijke motorbende. Tijdens het moordonderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer een undercoveragent was die in de bende was geïnfiltreerd.
«
»
17:15 Friends
Rachel maakt per ongeluk Joeys dure ligstoel, Rosita, stuk. Monica en Ross gaan bij hun ouders de spullen uit hun kindertijd ophalen. Hun vader heeft echter per ongeluk Monica's dozen kapotgemaakt.
«
»
17:45 Friends
Rachel heeft de kaap van de dertig bereikt. De vrienden halen herinneringen op aan hun dertigste verjaardag. Phoebe probeert het bij te leggen met Ursula.
«
»
18:10 Two And a Half Men
Alan en Walden nemen Herb mee op een avondje uit om zijn problemen te vergeten. Maar het leuke uitje loopt al snel uit de hand.
«
»
18:40 That '70s Show
Erics droom om leraar te worden, dreigt in het water te vallen. Blijkbaar is hij nooit echt afgestudeerd.
«
»
19:10 That '70s Show
Eric ontdekt dat zijn vader al zijn inschrijvingsgeld in zijn eigen zaak heeft geïnvesteerd en hij gaat op zoek naar een nieuwe manier om zijn studies te betalen.
«
»
19:35 Storage Wars
In Storage Wars zie je professionele kopers en hun teams jagen op de beste koopjes tijdens veilingen. Veel mensen huren opslagruimte voor hun spullen.
«
»
20:05 Storage Wars
Amerikaans realityprogramma waarin professionele kopers worden gevolgd, die gespecialiseerd zijn in het opkopen van de inhoud van opslagboxen. Voorafgaand aan de veiling krijgen de kopers vijf minuten de tijd om vanuit de deuropening de inhoud van de box te bekijken.
«
»
20:35 Scorpion
Het team wordt opgeroepen om een groep wandelaars uit de nood te helpen. Tijdens de missie stort hun helikopter echter neer. Sylvester stelt alles in het werk om de zwaargewonde piloot te redden.
«
»
21:25 Scorpion
Het team neemt een vrouw in bescherming die bereid is te getuigen tegen een drugskartel.
«
»
22:20 Scorpion
Walter komt het lang bewaarde geheim van Cabe over de Baghdad-missie te weten en dat legt een bom onder het voortbestaan van Team Scorpion.
«
»
23:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een man wordt dood aangetroffen. Het onderzoek van het CSI-team brengt aan het licht dat het slachtoffer waardevolle chips van een gesloten casino in zijn bezit had.
«
»
00:10 Hawaii Five-0
Thanksgiving brengt Grover's ouders en broer Percy, Jr. naar Oahu voor een bezoek. Een inbreker wordt op bizarre wijze dood aangetroffen.
«
»
00:55 Bull
Bull helpt Marissa wanneer haar man beschuldigd wordt van doodslag nadat een werknemer bij een brand in zijn restaurant om het leven kwam.
«
»
01:45 Baywatch Hawaii
Alex raakt betrokken bij een aantal dubieuze personen nadat hij een motorrijder heeft gered. Hobie probeert onafhankelijk te worden van Mitch.
«
»
02:25 Baywatch Hawaii
Neely brengt chaos in het Baywatch-team. Manny heeft een vreselijk ongeluk gehad.
«
»
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers