TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:52 Storage Wars
Veel mensen huren opslagruimte voor hun spullen. Wanneer de huur drie maanden niet is betaald, komen koopjesjagers de ruimte bekijken en bieden vervolgens op de inhoud van de opslagruimte.
«
»
12:15 Two And a Half Men
Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover.
«
»
12:35 That '70s Show
De brokken tussen Midge en Bob lijken niet meer te lijmen. Bob slaapt zelfs niet meer in zijn eigen huis en heeft van Red de toestemming gekregen om tijdelijk bij hem thuis te overnachten.
«
»
12:55 That '70s Show
Donna is 's nachts Erics slaapkamer binnengeglipt en ze hebben een romantische nacht beleefd.
«
»
13:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
14:20 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Altman en zijn broer Matt nemen een woning aan die nog het meest weg heeft van een cruiseschip. Madison hoopt de zaak te beklinken wanneer hij bij een opdracht een tweede kans krijgt.
«
»
15:10 Million Dollar Listing: New York
De gretige aanpak van Luis lijkt zich tegen hem te keren. Fredrik leert omgaan met grote ego's.
«
»
15:55 Baywatch Hawaii
Tijdens een patrouille op zee ziet Stephanie plots een lichaam. De vrouw werd vermoord en er kan geen hulp meer baten.
«
»
16:40 Baywatch Hawaii
Mitch en Stephanie vinden het lichaam van Tito Washburn, een bekende zwarte basketbalspeler. In zijn bloed wordt een grote hoeveelheid cocaïne gevonden.
«
»
17:25 Friends
Tijdens het afbreken van de kerstversiering valt Rachel en verzwikt ze haar enkel. Monica brengt haar onmiddellijk naar het ziekenhuis, waar ze twee knappe dokters leren kennen.
«
»
17:55 Friends
Monica, Rachel en Phoebe verliezen een hoop geld tijdens een pokerspel met Ross, Chandler en Joey.
«
»
18:20 Two And a Half Men
Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand.
«
»
18:45 That '70s Show
Donna haalt slechte cijfers en begint te roken. Eric probeert haar terug op het rechte pad te krijgen en neemt haar sigaret af. Net op dat moment wordt hij door één van zijn leerkrachten betrapt.
«
»
19:15 That '70s Show
Red is jarig. Hij hoeft geen geschenken of een feestje, maar echtgenote Kittie denkt daar anders over.
«
»
19:40 Storage Wars
Darrells leerling heeft een gothic diploma-uitreiking en Kenny gaat undercover en ontdekt een nieuwe carrièrekans.
«
»
20:05 Storage Wars
Ivy waagt een kansje met z'n eigen feestbox. Brandi en Jarrod gaan terug naar de basis en Rene krijgt advies over z'n presentatie.
«
»
20:35 Blue Bloods
Nadat een vrouw werd vermoord in haar appartement, zoeken Danny en Baez hulp bij haar dochter, Margo. In plaats van een helpende hand te bieden, bemoeilijkt zij het onderzoek.
«
»
21:25 Blue Bloods
Erin moet beslissen op welke manier een arts, door wiens behandelingen zijn dochter in een terminale fase om het leven is gekomen, moet worden aangeklaagd.
«
»
22:20 Blue Bloods
Frank buigt zich over een mogelijke fysieke bekwaamheidstest voor de politie van New York, nadat bij een incident is gebleken dat een agent fysiek niet in staat was een achtervolging in te zetten.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Twee identieke tweelingzusjes die geen contact met elkaar hadden, worden allebei vermoord. Het team heeft de grootste moeite om deze ingewikkelde zaak op te lossen.
«
»
00:10 Wisdom of the Crowd
Het team moet 'Sophe' gebruiken om een moordenaar op te sporen die het gemunt heeft op online beroemdheden.
«
»
01:10 Madam Secretary
Wanneer een groep Amerikaanse missionarissen gegijzeld wordt tijdens een gewelddadige opstand in het buitenland, moet Dalton de confrontatie aangaan met demonen uit zijn verleden.
«
»
01:55 Baywatch Hawaii
Tijdens een patrouille op zee ziet Stephanie plots een lichaam. De vrouw werd vermoord en er kan geen hulp meer baten.
«
»
02:40 Baywatch Hawaii
Mitch en Stephanie vinden het lichaam van Tito Washburn, een bekende zwarte basketbalspeler. In zijn bloed wordt een grote hoeveelheid cocaïne gevonden.
«
»
03:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers