TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:05 Two And a Half Men
Charlie wordt ziek na een wilde nacht met een verkouden meisje. Rose besluit voor hem te zorgen. Ze wast hem, maakt soep en geeft hem haar speciale medicatie.
«
»
11:25 Man with a Plan
Andi probeert in de gunst te vallen van mevrouw Rodriguez zodat Emme in het volgende schooljaar zeker de beste leraar krijgt.
«
»
11:50 Man with a Plan
Adam krijgt er al snel spijt van dat hij geld leende van Joe.
«
»
12:15 NCIS: New Orleans
Een groep dieven houdt Pride en zijn barklanten gegijzeld.
«
»
13:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
14:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Er breekt chaos uit op het politiebureau van Las Vegas wanneer een tiener het vuur opent op de aanwezigen. In de chaos die ontstaat, gijzelt de schutter een vrouw.
«
»
14:55 Scorpion
Op Thanksgiving krijgt het team de opdracht om een vervuild eiland in de Noordelijke Stille Oceaan te vernietigen.
«
»
15:50 NCIS
Torres wordt versuft wakker op een vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.
«
»
16:45 Superior Donuts
Arthur Przybyszewski, de eigenaar van een donutshop in Chicago, neemt een nieuwe werknemer in dienst, de jonge Afro-Amerikaanse Franco Wicks.
«
»
17:15 Friends
Ross vermoedt dat Rachel zwanger is, maar zij ontkent. Wanneer Monica ziet dat Rachel haar champagne niet opdrinkt, is ze ervan overtuigd dat Rachel liegt.
«
»
17:50 Friends
De fototoestellen van het huwelijksfeest zijn verdwenen en Monica kan niet langer wachten om de trouwcadeaus te openen. Monica en Phoebe speculeren intussen over de vader van Rachels baby.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Alan vraagt de toestemming van zijn ex-vrouw om met haar beste vriendin op stap te gaan. Judith maakt er geen probleem van.
«
»
18:40 Man with a Plan
Adam en zijn vrouw ontdekken dat hun oudste dochter liegt over waar ze was.
«
»
19:10 Man with a Plan
Adam en zijn vrouw denken na over een vierde kind.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
20:35 MacGyver (2016)
COVID-19 is uitgebroken: Max, Bozer en Riley moeten thuis blijven maar tegelijk ook een lopende misdaad in het huis van hun buurman stoppen.
«
»
21:30 MacGyver (2016)
Mac en een vriend ontwikkelen een geheime experimentele kankerbehandeling, dit wordt ontdekt wanneer criminelen hun laboratorium doorzoeken.
«
»
22:25 MacGyver (2016)
Mac en zijn team moeten Matty's voormalige mentor, Ian Cain, en zijn ambassadepersoneel helpen wanneer ze een dodelijke, mysterieuze ziekte krijgen.
«
»
23:25 Sharknado: Global Swarming
Nu grote delen van Noord-Amerika verwoest zijn, bereidt de rest van de wereld zich voor op het onvermijdelijke: een wereldwijde sharknado. Fin probeert de sharknado's voorgoed een halt toe te roepen.
«
»
01:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Er breekt chaos uit op het politiebureau van Las Vegas wanneer een tiener het vuur opent op de aanwezigen. In de chaos die ontstaat, gijzelt de schutter een vrouw.
«
»
01:50 NCIS: New Orleans
Een groep dieven houdt Pride en zijn barklanten gegijzeld.
«
»
02:30 The Lake House
Kate Forster is eenzaam en overwerkt. Ze start een nieuw leven en begint een briefwisseling met de nieuwe bewoner van haar huis. Zo komen ze tot een bizarre vaststelling.
«
»
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers