TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een koppel wordt dood aangetroffen in motel Sky View. Het is niet de eerste keer dat in het motel een moord wordt gepleegd. Het team ondervraagt een labiele man die met bebloede kledij werd gezien.
«
»
12:15 Two And a Half Men
Charlie is het beu om met domme, jonge vrouwen in bed te belanden. Alan is het roerend met hem eens en stelt hem voor aan de intelligente rechter Linda.
«
»
12:40 Man with a Plan
Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich.
«
»
13:05 Man with a Plan
Adam krijgt twee felbegeerde tickets voor een Americanfootballwedstrijd. Hij twijfelt wie hij moet meenemen: zijn vrouw of zijn broer.
«
»
13:35 NCIS: New Orleans
Percy moet samenwerken met een voormalige partner om een kraak en achtervolging in de kiem te smoren.
«
»
14:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Finlay wordt verdacht van de moord op een man tijdens haar meidenweekend met Morgan en Sara. Die proberen de onschuld van hun vriendin te bewijzen.
«
»
15:20 Scorpion
Paige wil niet dat Happy met haar en Walter meegaat. Het team trekt naar een militair kamp voor een nieuwe missie. Maar al snel loopt het mis.
«
»
16:10 NCIS
Wanneer er nieuw bewijsmateriaal opduikt van een oude moordzaak, probeert het team de marinier die veroordeeld werd voor die moord, vrij te krijgen.
«
»
17:05 Friends
Monica ontmoet bij toeval Janice en nodigt haar uit op haar huwelijk. Ross is over zijn toeren wanneer hij ontdekt in welke afdeling van de bibliotheek zijn eindwerk is opgeslagen.
«
»
17:35 Friends
Ross slaagt er tijdens een gezelschapsspel niet in de vijftig Amerikaanse staten op te sommen. Tag, Rachels assistant, wordt door de vrienden uitgenodigd om samen met hen Thanksgiving te vieren.
«
»
18:05 Two And a Half Men
Charlie slaat rechter Linda dan toch aan de haak, maar nu herkent hij in elke vrouw zijn ex-vriendin Rose. Hij heeft er genoeg van en besluit zijn ex op te zoeken in Engeland.
«
»
18:35 Man with a Plan
Adam wordt overspoeld met oneindige eisen van zijn dochters lerares. Hij maakt een haastige beslissing, waardoor hij zich op een gevaarlijk terrein waagt bij Andi.
«
»
19:10 Man with a Plan
Don moedigt Adam aan om zijn garage op te ruimen en het om te toveren tot een echte mannenkamer. Adam raakt in paniek wanneer hij denkt dat hij één van Andi's kostbare souvenirs heeft weggeschonken.
«
»
19:45 Belgian Red Flames - Kosovo
Verslag van België - Polen, de zesde wedstrijd van de Red Flames in WK-kwalificatiegroep F, live vanop Den Dreef in Leuven.
«
»
22:15 Scorpion
Het Scorpion-team wordt gegijzeld genomen tijdens Tech-Splosion, een grootse technologiebeurs.
«
»
23:10 Scorpion
Het is Halloween en team Scorpion moet onderzoek voeren naar een spookschip. Walter probeert zijn relatie met Paige naar een hoger niveau te tillen.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Finlay wordt verdacht van de moord op een man tijdens haar meidenweekend met Morgan en Sara. Die proberen de onschuld van hun vriendin te bewijzen.
«
»
01:10 NCIS: New Orleans
Percy moet samenwerken met een voormalige partner om een kraak en achtervolging in de kiem te smoren.
«
»
02:05 Interstellar
In de toekomst is de aarde na een grote milieuramp herschapen in een troosteloze planeet. Ex-astronaut Joseph Cooper wordt gerekruteerd om op zoek te gaan naar een nieuwe bewoonbare planeet.
«
»
04:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers