TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:45 MacGyver (2016)
Wanneer een groep studenten vastzit op een schip, geeft MacGyver via videochat overlevingstips.
«
»
12:25 Wwe
Play6 brengt met WWE het populaire Amerikaanse spektakelworstelen naar Vlaanderen.
«
»
13:10 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:55 Criminal Confessions
Een familieman belt 911 om te zeggen dat hij zichzelf per ongeluk heeft neergeschoten. Toch vertelt de plaats delict een ander verhaal.
«
»
14:45 Criminal Confessions
Hoewel een man beweert dat hij zichzelf per ongeluk heeft neergeschoten, bevestigt de plaats delict zijn verhaal niet en ontvouwt zich een liefdesdriehoek.
«
»
15:35 Coast Guard: Mission Critical
In Oregon navigeert de bemanning van het United States Coast Guard Air Station uit Astoria door uitdagende elementen en extreem kustlijnterrein om een gestrande wandelaar eruit te halen.
«
»
16:30 Border Force USA: The Bridges
Een door een Mexicaans drugskartel meegenomen man sprint over de brug Amerika binnen en bij de Progreso International Bridge wordt een dame betrapt op het verbergen van pillen.
«
»
17:25 Border Force USA: The Bridges
Een man die is ontvoerd door een drugskartel vlucht over de brug naar Amerika en de tourbus van een rockband blijkt een dekmantel te zijn voor een uitgebreide drugssmokkeloperatie.
«
»
18:20 Border Force USA: The Bridges
Agenten worden geconfronteerd met een schrijnende situatie midden op de brug.
«
»
19:20 Border Force USA: The Bridges
Dozen vol met drugs worden ontdekt in een voertuig bij de World Trade Bridge.
«
»
20:25 Murder by Numbers
Tijdens hun onderzoek naar de moord op een jonge vrouw komen inspecteur Cassie Mayweather en haar collega Sam Kennedy al gauw bij de schooljongens Richard Haywood en Justin Pendleton uit.
«
»
22:40 Training Day
Tijdens zijn eerste dag bij de narcoticabrigade moet de jonge, idealistische agent Hoyt meelopen met de cynische rechercheur Harris die hem op onorthodoxe wijze de kneepjes van het vak leert.
«
»
01:00 Blue Bloods
Danny en Baez volgen een leverancier van medicijnen. Baez koopt drugs en neemt een overdosis. Jamie en Eddie zetten zich in om een seksuele delinquent uit de wind te zetten.
«
»
01:50 Blue Bloods
Jamie en Eddie vragen de klopjacht op een man stop te zetten die een vrouw die gevangen zat, heeft bevrijd. Danny en Baez zijn een bende autozwendelaars op het spoor.
«
»
02:40 Scorpion
Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.
«
»
03:20 Scorpion
Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters.
«
»
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers