TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Border Force USA: The Bridges
Douane- en grensbeschermers ontdekken dat 5.000 munities over de Hidalgo-brug naar Mexico worden gesmokkeld.
«
»
11:55 Forever
De zoon van jazzmuzikant Pepper Evans wordt dood aangetroffen. Henry en Jo onderzoeken de zaak.
«
»
12:45 Special Victims Unit
Een barvrouw beweert dat ze werd verkracht na een verjaardagsfeestje voor een beruchte zakenman. De kleinzoon van de jarige beweert dat de seks plaatsvond met wederzijdse instemming.
«
»
13:30 Blindspot
Na de moord op een schrijver van misdaadromans gaan Jane en het team op zoek naar een seriemoordenaar.
«
»
14:20 Lethal Weapon
Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die volgeladen was met beeldende kunst.
«
»
15:10 Hawaii Five-0
McGarrett, Danny, Tani en Junior werden besmet door een biologisch wapen. Het resterende team van Five-0 heeft maar acht uur de tijd om een tegengif te vinden.
«
»
16:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een onderofficier die werd neergeschoten toen hij in de haven een vrachtschip controleerde. Libanese asielzoekers zouden zich in de boot hebben verschanst.
«
»
17:00 Scorpion
Cabes ex-vrouw Rebecca heeft per toeval bewijsmateriaal ontdekt over de moord op een vooraanstaand politicus. Ze vreest dat haar leven nu in gevaar is en roept de hulp in van het team.
«
»
17:55 Forever
De identiteit van een Britse aristocraat die dood in Central Park is aangetroffen, roept vraagtekens op. Het moordonderzoek leidt Henry en Jo naar één van de meest luxueuze warenhuizen in New York.
«
»
18:50 Special Victims Unit
Een tiener gebruikt het geweer van zijn moeder om haar te redden van een aanvaller, waarna de jongen ontdekt dat hij de dader blijkt te kennen.
«
»
19:40 Coast Guard: Mission Critical
Smokkelaars proberen de Amerikaanse inlichtingendienst te ontwijken. In Oregon vallen twee wandelaars bij zonsondergang.
«
»
20:35 Criminal Minds
In Detroit worden kort na elkaar twee mannen aangetroffen. Beiden werden naakt aan een vleeshaak opgehangen op een publieke plaats. Bij beide mannen waren de geslachtsdelen na hun dood verwijderd.
«
»
21:30 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een werkplek in Silicon Valley waar een schietincident heeft plaatsgevonden met een drone.
«
»
22:30 Scorpion
Het team wordt naar Bosnië gestuurd, waar een militair vliegtuig werd neergeschoten.
«
»
23:30 Hawaii Five-0
Steve, Danny, Junior en Tani raakten besmet met een mogelijk dodelijk virus en worden in quarantaine geplaatst in het ziekenhuis.
«
»
00:25 Lethal Weapon
Murtaugh en Cole onderzoeken een overval op een vrachtwagen die volgeladen was met beeldende kunst.
«
»
01:20 Blindspot
Na de moord op een schrijver van misdaadromans gaan Jane en het team op zoek naar een seriemoordenaar.
«
»
02:15 Coast Guard: Mission Critical
Smokkelaars proberen de Amerikaanse inlichtingendienst te ontwijken. In Oregon vallen twee wandelaars bij zonsondergang.
«
»
02:55 Criminal Confessions
Vrouwen worden op brute wijze vermoord aangetroffen en de paniek slaat toe in Baton Rouge, LA. De stad vermoedt dat er een seriemoordenaar rondloopt.
«
»
03:40 Criminal Confessions
Wanneer een alleenstaande moeder met een voorgeschiedenis van hartproblemen dood wordt aangetroffen op de trappen van haar huis, nemen rechercheurs aan dat ze een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Drie mannen komen tegen sluitingstijd een New Yorks bankfiliaal binnengevallen en onder dreiging van hun wapens eisen ze het geld uit de brandkast. De drie bankrovers zijn Sonny, het brein van de overvallers, Sal en Stevie, een jonge kerel die erg onzeker wordt en vrij vlug de vlucht neemt. De situatie loopt al meteen uit de hand en de twee bankrovers zijn genoodzaakt om enkele vrouwelijke personeelsleden te gijzelen. De intussen gealarmeerde politie staat buiten, met dreigend machtsvertoon, en een op sensatie belust publiek dromt samen.

'Dog Day Afternoon', film uit 1975 met oa. Al Pacino, om 22.10 uur op Canvas.

Dossiers