TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michal Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Two And a Half Men
Wanneer Alan geobsedeerd raakt door modelbouwwagentjes, acht Chelsea de tijd rijp om hem te koppelen aan een van haar vriendinnen. Dat blijkt Charlies stalkster Rose te zijn.
«
»
12:00 Two And a Half Men
Chelsea en Charlie maken ruzie wanneer zij hem voorstelt om bij haar in te trekken. Charlie mag dan wel verloofd zijn met haar, hij wil nog steeds zijn eigen plek.
«
»
12:20 Highway Thru Hell Canada
Wanneer Heavy Rescue ermee moet ophouden of de Coq moet verlaten, trekt het team naar het noorden, op zoek naar een nieuwe 'Highway Thru Hell'.
«
»
13:10 Zoo
Het team maakt een vreselijk vliegtuigongeluk mee. Dariela en Tess gaan helpen.
«
»
13:55 Supergirl
Lex Luthor, mag de gevangenis verlaten en bezoekt zijn zus Lena. Lena beseft echter dat Lex slechte bedoelingen heeft en moet een levensbelangrijke keuze maken.
«
»
14:45 NCIS: New Orleans
Een luitenant-ter-zee van een welvarende familie uit New Orleans komt tijdens een liefdadigheidsgala op een noodlottige manier ten val. Was zijn dood een ongeluk of kwaad opzet?
«
»
15:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde.
«
»
16:20 Friends
Phoebe en Rachel zien per toeval hoe Chandler samen met een knappe vrouw in een auto stapt. Omdat het voorval tijdens de werkuren plaatsvindt, zijn de vrouwen achterdochtig.
«
»
16:45 Friends
Joey mag als bekend gezicht deelnemen aan een quiz gepresenteerd door Donny Osmond. Levert het dubieuze IQ van Joey iets op?
«
»
17:15 Friends
Monica heeft zich opgeworpen als de organisatrice van het huwelijk van Phoebe. Binnen de kortste keren maakt ze iedereen rondom zich knettergek.
«
»
17:55 Two And a Half Men
Chelsea ontdekt dat Alan in de put zit en vraagt hem mee op haar afspraakje met Charlie. Omdat het opvallend goed klikt tussen Chelsea en Alan, ziet Charlie interessante mogelijkheden.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Wanneer Charlies ex-vriendin Mia opduikt in Los Angeles en opnieuw vrijgezel blijkt te zijn, begint hij na te denken over zijn relatie met Chelsea.
«
»
18:45 That '70s Show
Door een stom toeval heeft Eric Donna's trouwjurk beschadigd. In paniek stapt hij ermee naar zijn moeder.
«
»
19:15 The Simpsons
Op zijn sterfbed doet opa een bekentenis aan Homer. Als hij uiteindelijk toch herstelt, beseft hij dat een probleem heeft.
«
»
19:40 Highway Thru Hell Canada
Adam neemt de halve vloot mee naar de gevaarlijke olievelden van Alberta, terwijl Jamie de Coq in zijn eentje probeert open te houden.
«
»
20:35 Legends of Tomorrow
Wanneer Sara aarzelt om een moeilijke beslissing te nemen, stapt Rory op en creert een wig in het team.
«
»
21:25 Legends of Tomorrow
Sara en Ava bedenken een gedurfd plan om het Time Bureau terug te pakken. Zari en Charlie moeten samenwerken om te ontdekken wat Neron van plan is.
«
»
22:10 Legends of Tomorrow
Sara en Ava bedenken een gedurfd plan om het Time Bureau terug te pakken; Zari en Charlie moeten samenwerken om te ontdekken wat Neron van plan is.
«
»
23:00 Hollywood Buzz
'Hollywood Buzz' is jouw wekelijkse dosis chick-flicks en romcoms en alles wat je wil weten over je favoriete acteurs en actrices. Alle ins en out uit Hollywood rechtstreeks op jouw scherm.
«
»
23:35 Supergirl
Lex Luthor, mag de gevangenis verlaten en bezoekt zijn zus Lena. Lena beseft echter dat Lex slechte bedoelingen heeft en moet een levensbelangrijke keuze maken.
«
»
00:25 Zoo
Het team maakt een vreselijk vliegtuigongeluk mee. Dariela en Tess gaan helpen.
«
»
01:10 Highway Thru Hell Canada
Adam neemt de halve vloot mee naar de gevaarlijke olievelden van Alberta, terwijl Jamie de Coq in zijn eentje probeert open te houden.
«
»
01:55 In the Heart of the Sea
In de winter van 1820 wordt het walvisschip Essex aangevallen door een enorme potvis met een bijna menselijke honger naar wraak.
«
»
03:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers