TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michal Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Two And a Half Men
Charlie hoort dat een oude vriend overleden is. Dat zet hem over zichzelf aan het denken.
«
»
11:55 Two And a Half Men
Alan voelt zich aangetrokken tot zijn receptioniste, terwijl Charlie en Jake elkaar bekampen om in de gratie te vallen bij een serveerster.
«
»
12:20 Highway Thru Hell Canada
Wanneer een vrachtwagencombinatie met een lading hout in een afgrond rijdt, moet Jamie het wrak bergen voordat het op een spoorbaan terechtkomt.
«
»
13:10 Zoo
Het team gaat op zoek naar Issac. Jaime en Mitch zitten ondertussen een gigantische slang achterna. Abigails plannen komen aan het licht.
«
»
13:55 Supergirl
Haley raakt overstuur wanneer Supergirl ingaat op een noodkreet van een schip die een valstrik blijkt te zijn. Ondertussen probeert Brainiac-5 Nia te overhalen om haar superkrachten te aanvaarden.
«
»
14:40 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt meerdere moorden die verband houden met een bouwbedrijf dat een experimenteel chemisch product creert. Het bewijs van Hannahs missie in Oman wordt gebruikt als chantage.
«
»
15:30 NCIS
Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht.
«
»
16:20 Friends
Joey is nerveus omdat hij in een dramaserie de rol moet spelen van een man die hartstochtelijk verliefd is. Hij besluit om zijn rol in te oefenen met Rachel.
«
»
16:50 Friends
Ross is in de wolken wanneer hij zijn collega-paleontoloog professor Charlie Wheeler leert kennen. Hij nodigt de knappe verschijning uit om hem te vergezellen naar het dakterrasfeestje van Joey.
«
»
17:15 Friends
Ross krijgt het zwaar te verduren als blijkt dat de briljante en knappe professor Charlie, die meestal een voorliefde heeft voor paleontologen, nu haar oog heeft laten vallen op de leeghoofdige Joey.
«
»
17:50 Two And a Half Men
Alan staat aan de grond genageld wanneer hij ontdekt dat Judith zwanger is. Hij is er immers van overtuigd dat hij de vader is.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Melissa vindt dat Alan onvoldoende wordt gewaardeerd door zijn familieleden en stelt voor dat hij bij haar en haar moeder intrekt.
«
»
18:45 That '70s Show
Fez en Hyde gaan Kelso opzoeken in de politieacademie. Tot hun grote verbazing gedraagt hun vriend zich zeer volwassen en verantwoordelijk. Zij vinden hem prompt een saaie vent.
«
»
19:15 The Simpsons
Mr Burns denkt dat het einde van de wereld nabij is. Dr. Frink moet heel Springfield testen om te bepalen wie de moeite waard is om gered te worden. De Simpsons zijn geschokt door de uitkomst.
«
»
19:40 Highway Thru Hell Canada
Jamie probeert met zijn team een vrachtwagen met appels van een gevaarlijke brug te trekken. Een barmhartige Samaritaan delft het onderspit.
«
»
20:35 Legends of Tomorrow
Wanneer Mona ontdekt dat haar favoriete schrijfster, Jane Austen, zich in het epicentrum van een magisch alarm bevindt, staat zij, samen met Sara, Charlie en Zari, in Bath, Engeland, in 1802.
«
»
21:30 Legends of Tomorrow
Met de alsmaar toenemende duisternis in 2019 beseft het team dat de problemen toenemen, terwijl zij de geschiedenis proberen op te klaren. Sara redt Ava van een fatum dat nog erger is dan de dood.
«
»
22:20 Legends of Tomorrow
Terwijl Ray zich ernstig zorgen maakt om Nora, ziet hij zich plots geconfronteerd met zijn eigen problemen en wordt hij gedwongen het ondenkbare te doen.
«
»
23:15 Hollywood Buzz
'Hollywood Buzz' is jouw wekelijkse dosis chick-flicks en romcoms en alles wat je wil weten over je favoriete acteurs en actrices. Alle ins en out uit Hollywood rechtstreeks op jouw scherm.
«
»
23:50 Supergirl
Haley raakt overstuur wanneer Supergirl ingaat op een noodkreet van een schip die een valstrik blijkt te zijn. Ondertussen probeert Brainiac-5 Nia te overhalen om haar superkrachten te aanvaarden.
«
»
00:40 Zoo
Het team gaat op zoek naar Issac. Jaime en Mitch zitten ondertussen een gigantische slang achterna. Abigails plannen komen aan het licht.
«
»
01:25 Highway Thru Hell Canada
Jamie probeert met zijn team een vrachtwagen met appels van een gevaarlijke brug te trekken. Een barmhartige Samaritaan delft het onderspit.
«
»
02:10 The Man from U.N.C.L.E.
Begin jaren 60, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin samenwerken om een internationale criminele organisatie te bestrijden.
«
»
03:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers