TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Two And a Half Men
Charlie komt in een vervelende positie terecht wanneer Jake er vandoor gaat met de dochter van een voormalig American Football-speler. Charlies Mercedes lijkt het liefdesleven van Alan goed te doen.
«
»
12:00 Two And a Half Men
Alan denkt na over zijn pensioen wanneer Evelyn zegt dat zij zich vanaf nu zal bezighouden met de schoolcarrière van Jake.
«
»
12:25 Highway Thru Hell Canada
Een oplegger verliest zijn achteras, waardoor de belangrijkste afrit van de Coq wordt geblokkeerd. En een nieuwe chauffeur gaat aan de slag.
«
»
13:15 Zoo
Mitch zet alles op alles en probeert Clementine te redden. Jackson doet een ontdekking over zichzelf.
«
»
14:00 Supergirl
Supergirl, de Flash, Green Arrow en Superman vechten samen in de strijd van hun leven.
«
»
14:45 NCIS: New Orleans
Pride en het team herenigen met samenzweringsjournalist Oliver Crane nadat de bron voor zijn nieuwste vigilante-verhaal is vermoord. Hannahs voormalige partner verrast haar in New Orleans.
«
»
15:35 NCIS
Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.
«
»
16:25 Friends
Phoebe vraagt haar vriendje Mike om bij haar in te trekken. Of samenwonen een positief effect zal hebben op hun relatie is echter nog maar de vraag.
«
»
16:55 Friends
Chandler plaatst voor de grap een waanzinnige biografie over Ross op zijn oud-studentenwebsite.
«
»
17:20 Friends
De vrienden hopen de gigantische geldprijs van de lotto binnen te halen. Ze leggen hun centen samen en kopen massaal veel loterijbiljetten.
«
»
17:50 Two And a Half Men
Charlie hoort dat een oude vriend overleden is. Dat zet hem over zichzelf aan het denken.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Alan voelt zich aangetrokken tot zijn receptioniste, terwijl Charlie en Jake elkaar bekampen om in de gratie te vallen bij een serveerster.
«
»
18:45 That '70s Show
Al snel wordt duidelijk dat Jackie en Donna niet op de jongens kunnen rekenen om hun ouders uit elkaar te drijven.
«
»
19:15 The Simpsons
Als de Simpsons naar een STEM-bijeenkomst gaan, valt Lisa voor de croonende jazzpianist Brendan. Ondertussen ontdekt Bart dat hij van scheikunde houdt.
«
»
19:40 Highway Thru Hell Canada
Wanneer een vrachtwagencombinatie met een lading hout in een afgrond rijdt, moet Jamie het wrak bergen voordat het op een spoorbaan terechtkomt.
«
»
20:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Aan boord van een vliegtuig met als bestemming Las Vegas worden waardevolle spullen uit de handbagage van passagiers gestolen. De dader weet na de landing van het toestel ongezien van boord te komen.
«
»
21:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een onderzoeksjournalist overleeft op miraculeuze wijze een ernstig auto-ongeluk. Het team ontdekt dat de man volop verwikkeld is in het ontrafelen van de waarheid achter een geheim militair project.
«
»
22:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Dr. Robbins trekt naar Mexico om er een autopsie uit te voeren op Anna Ortiz, de dochter van zijn vriend Gabriel. Het meisje lijkt te zijn bezweken aan een overdosis cocaïne.
«
»
23:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De zestienjarige Debbie wordt dood aangetroffen in een wagen in de woestijn. Het onderzoek leidt het team naar een bordeel.
«
»
00:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een rock-'n-rollgroupie wordt dood aangetroffen in een limousine en niet veel later blijkt er een prostituee vermist te zijn. Het CSI-team ontdekt dat een mysterieuze rockband betrokken is.
«
»
00:55 Supergirl
Supergirl, de Flash, Green Arrow en Superman vechten samen in de strijd van hun leven.
«
»
01:40 Zoo
Mitch zet alles op alles en probeert Clementine te redden. Jackson doet een ontdekking over zichzelf.
«
»
02:20 Highway Thru Hell Canada
Wanneer een vrachtwagencombinatie met een lading hout in een afgrond rijdt, moet Jamie het wrak bergen voordat het op een spoorbaan terechtkomt.
«
»
03:05 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt meerdere moorden die verband houden met een bouwbedrijf dat een experimenteel chemisch product creëert. Het bewijs van Hannahs missie in Oman wordt gebruikt als chantage.
«
»
03:45 NCIS: New Orleans
Als een ongrijpbare terrorist met een persoonlijke vendetta tegen Hannah opduikt, wordt ze in veiligheid gebracht bij haar familie terwijl het NCIS-team naar de verblijfplaats van de verdachte zoekt.
«
»
04:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers