TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Bones
De menselijke resten van aannemer Richard Cole worden ontdekt in een hotelwasmachine. Cole was een rijke, excentrieke waaghals, altijd op zoek naar een kick in het leven en de volgende sensatie.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Cold Case
Op 6 april 1958 vond een vertegenwoordiger van de orde het lichaam van een zesjarige jongen, Arnold Gulliver, in een doos midden in het bos. De resultaten van het onderzoek zijn verbluffend. Het kind was een wees.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Grey's Anatomy
Levi wordt toegelaten tot de vaccinatieproef. Ondertussen behandelen Amelia en Owen een auto-ongeluk patiŽnt en hebben Hayes en Jo een spannende ontmoeting met Luna's wettelijke voogd.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Katy Keene
Katy wedijvert om een belangrijke stage, maar om die te verdienen krijgt ze een onmogelijke taak waarbij ze met Xandra moet omgaan. Josie staat te popelen om haar muziek de wereld in te krijgen, dus neemt ze een videoclip op achter Alexanders rug om.
«
»
14:35 Castle
Castle en Beckett gaan in een vakantiepark undercover als pasgetrouwden om een moordenaar te pakken. Ondertussen proberen ze zelf ook een beetje het vakantiegevoel mee te krijgen.
«
»
15:20 Friends
Rachel probeert haar verwende zusje Jill te helpen met onafhankelijk worden, maar dat Jill met Ross gaat flirten is niet de bedoeling. Monica wil niet toegeven dat ze ziek is en probeert voortdurend Chandler te verleiden.
«
»
15:50 Two and a Half Men
Charlie moet een keuze maken tussen zijn vriendin en de huishoudhulp. Tegelijkertijd probeert Alan om Kandi's appartement te verkopen, alleen komt er telkens 'iets' voor in de plaats.
«
»
16:15 Cold Case
In 1978 vatte een nachtclub vuur en kwamen tweeŽntwintig mensen om het leven. Het lichaam van een slachtoffer wordt gevonden met een kogel in het voorhoofd. Dit is Ben Rosen, een jonge en getalenteerde discodanser.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Het is een speciale dag voor Maggie en Winston, want het is hun trouwdag. Ondertussen neemt Meredith een nieuwe rol op zich in het ziekenhuis, terwijl Jo een grote en levensveranderende beslissing neemt.
«
»
18:00 Castle
Wanneer metropassagiers, waaronder rechercheur Esposito, worden gegijzeld door een mysterieuze schutter, moeten Castle, Beckett en het team de agenda van de schutter achterhalen voordat het te laat is.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team trekt naar Atlantic City waar ze twee vergelijkbare zaken moeten onderzoeken: ťťn vrouw werd dood teruggevonden op een speelplein, de ander in een pretpark. Beiden waren klein, als pop verkleedt en stierven aan een acute hartaanval.
«
»
19:40 Bones
Een hut in het bos brandt af en de lichamen van twee `heksen' worden ontdekt. Angela en Hodgins worden gearresteerd.
«
»
20:35 New Amsterdam
Bloom, Iggy en Reynolds scharen zich achter Max terwijl hij de gevolgen van Helens beslissing onder ogen ziet. Reynolds en Wilder helpen een jonge terminale patiŽnt bij het verwezenlijken van zijn droom om in een Bollywood-show te spelen.
«
»
21:25 New Amsterdam
Max test een gedurfd nieuw kostenbesparingsprogramma dat New Amsterdam en zijn patiŽnten kan helpen. Wilder worstelt met de keuze van een patiŽnt om een levensreddende operatie te weigeren. Reynolds komt tot een besef over het gedrag van zijn vader.
«
»
22:20 Will & Grace
Grace onderbreekt Wills pokeravond na een ruzie met haar vriend, Danny. Danny doet Grace een aanzoek, en Will zet hun vriendschap op het spel om eerlijk te zijn over wat hij denkt.
«
»
22:50 Will & Grace
De vriendschap tussen Will en Grace komt onder druk te staan wanneer Grace een woning nodig heeft en voorstelt bij hem in te trekken. Will probeert haar af te raden, maar zijn huidige kamergenoot werkt op zijn zenuwen.
«
»
23:20 Friends
Omdat Rachel haar dwarszit probeert ze uit nijd Ross te verleiden. Joey merkt dat mensen Phoebe voor een pornoactrice aanzien en huurt Buffay, The Vampire Layer. Het blijkt om Ursula te gaan. Chandler heeft moeite om zijn gevoelens te uiten.
«
»
23:50 Two and a Half Men
Charlie doet, ongewild, dienst als de host van een kerstfeest. Zijn gasten komen ongelegen, hij had namelijk gehoopt op een romantisch avondje met zijn date.
«
»
00:15 The Fresh Prince of Bel-Air
Nadat hij moeite heeft gedaan om af te vallen, krijgt Philip een hartaanval tijdens het eten.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Without a Trace
Het team zoekt naar een therapeute die verdween terwijl ze op het punt stond naar huis te gaan. Het team vermoedt dat een van haar patiŽnten haar heeft ontvoerd.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers