TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Bones
Een menselijk skelet wordt gevonden in een loopgraaf uit de tijd van de Burgeroorlog. De broer van Booth keert terug met verrassend nieuws.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Cold Case
Een zaak wordt heropend over een vrouw met geheugenverlies nadat ze ontwaakt uit een coma van twee jaar. Ze herinnert zich de onopgeloste moord op haar zesjarige dochtertje niet.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Grey's Anatomy
Het tekort aan beademingsapparatuur in het ziekenhuis baart de artsen ernstige zorgen. Hayes' schoonzus met een hoog risico en multiple sclerose belandt in het ziekenhuis met een niersteen.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Katy Keene
De kranten hebben Peppers blog ontdekt en nu bemoeit iedereen zich met Katy's privéleven. Josie bedenkt een plan om een platenwinkel van sluiting te redden. Jorge heeft zijn auditie verpest en smeekt nu om een laatste kans.
«
»
14:40 Castle
Castle is verongelukt en zijn auto wordt compleet afgebrand gevonden. Door het persoonlijke tintje wordt dit de moeilijkste zaak uit Becketts carrière.
«
»
15:30 Friends
De jongens verkennen hun vrouwelijke kant. Phoebe zorgt voor problemen wanneer ze iemand op Rachels werk zoent. Ross bleekt zijn tanden.
«
»
16:00 Two and a Half Men
Alan is in de wolken nadat hij Judith, spoedig, geen alimentatie meer verschuldigd is omdat zij plannen heeft om te hertrouwen. Dit scenario dreigt echter in het water te vallen wanneer Jake zijn minachting uit ten opzichte van Judiths verloofde.
«
»
16:20 Cold Case
Rush ontvangt een cryptisch telefoontje van een anonieme man die beweert dat hij zijn grootmoeder in 1989 heeft vermoord en haar heeft begraven in de kelder van zijn voormalige huis.
«
»
17:15 Grey's Anatomy
Een pasgetrouwd stel raakt gewond bij een auto-ongeluk. Jacksons vrijgevigheid met COVID-positieve patiënten gaat een beetje te ver. Hayes probeert Maggie's vertrouwen terug te winnen en haar te overtuigen een riskante hartoperatie uit te voeren.
«
»
18:05 Castle
Het team doet onderzoek naar de moord op de directeur van een speelgoedfabriek. Ondertussen is Castle een aanwijzing met betrekking tot zijn eigen mysterieuze verdwijning op het spoor.
«
»
18:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Los Angeles. De slachtoffers hebben allemaal afdrukken van hoektanden in hun nek en zijn daardoor gelinkt aan Dante, een rockster die helemaal opgaat in zijn alterego.
«
»
19:45 Bones
Brennan en Booth ontdekken een link tussen overblijfselen en Bijbelse teksten. Hun onderzoek leidt ze naar een sanatorium.
«
»
20:35 Vermist
De dertienjarige Jona verdwijnt na een loopwedstrijd op het sportinternaat. Hij was daar niet gelukkig en had zijn autoritaire vader meerdere keren gevraagd om van school te veranderen. De Cel houdt er rekening mee dat Jona mogelijk is weggelopen.
«
»
21:30 Vermist
De zoektocht van de Cel Vermiste Personen naar een vermist persoon zorgt voor veel spanning, emoties en frustraties.
«
»
22:40 Vermist
Begrafenisondernemer Paul Van As wordt als vermist opgegeven door zijn vrouw. Nader onderzoek leert dat Paul met een stevige midlifecrisis worstelde en opnieuw was gaan studeren zonder medeweten van zijn vrouw.
«
»
23:35 Friends
Chandler probeert tijdens Thanksgiving in het gevlij te komen bij Monica's ouders, maar een oud geheim rond Ross zorgt voor problemen. Het toetje van de huishoudelijk weinig ontwikkelde Rachel blijkt zeer intrigerend te zijn.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Charlie voelt zich aangetrokken tot een vrouw die bijna een exacte, weliswaar iets jongere, kopie van zijn moeder is - hij lijkt zicht dit echter niet te beseffen.
«
»
00:35 The Fresh Prince of Bel-Air
Het begint op te vrolijken voor Carlton als hij naar verluidt zijn droommeisje ontmoet.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Without a Trace
Jack en het team stuiten op nieuw bewijs dat suggereert dat een slachtoffer nog leeft, hoewel ze zeven jaar eerder concludeerden dat ze was vermoord.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers