TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Bones
Op een verlaten autokerhof worden twee grote plastieken zakken met stoffelijke resten gevonden. Het lichaam is bijna volledig vermalen, maar Hodgins doet een opmerkelijke vondst.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Without a Trace
Een populaire zeventienjarige basketballer verdwijnt plotseling op de avond dat hij zijn team van een plek in het kampioenschap garandeert.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Grey's Anatomy
Na het drama in Joe's Bar en de daaropvolgende reddingsoperatie onder leiding van de brandweerlieden van Station 19, werken de artsen van Grey Sloan de hele nacht door om het leven van hun collega's te redden. Bailey heeft het moeilijk.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Jane The Virgin
Mateo's lerares raadt aan om hem te laten testen om te zien of een onderliggende aandoening zijn leerproces verstoort. J.R. gaat ondertussen naar haar sollicitatiegesprek in Houston.
«
»
14:30 Castle
Castle en het team in New York doen onderzoek naar de dood van een voormalig tv-ster, hun zaak wordt echter snel overgenomen door een bekende; Beckett en haar partner.
«
»
15:20 Friends
Joey's vriendin slaat hem graag. Ross maakt een slechte beurt bij de nieuwe buren als hij weigert mee te betalen aan een afscheidscadeau voor de beheerder. Chandler krijgt het benauwd als het woord trouwen valt.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Alan en Charlie beleven samen een desastreuze avond wanneer Jake een weekendje weg is, dit is voor Charlie een aanleiding om bij een psychiater op bezoek te gaan.
«
»
16:10 Without a Trace
Het team zoekt een luchtverkeersleider die verdween nadat hij twee vliegtuigen bijna liet botsen. Het team ontdekt dat hij bedreigd werd door een Midden-Oosterse piloot.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Richard ontdekt dat Maggie Gray Sloan heeft verlaten en maakt zich zorgen over hoe ze met de dood van haar patiënt omgaat. Bailey gaat terug aan het werk. Amelia heeft een update over haar zwangerschap.
«
»
17:55 Castle
Als haar verloofde wordt vermoord besluit Emma Briggs mensen te gijzelen in een tandartsenpraktijk, de enige met wie ze wil onderhandelen is Castle. Nu wordt Beckett buitenspel gezet.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op machtige zakenlui. De vrouw in kwestie verleidt haar slachtoffers in een vermomming als luxe callgirl.
«
»
19:40 Bones
Bij het sorteren van een lading oud papier wordt het stoffelijk overschot gevonden van een vrouw, samengeperst tussen de stukken karton. Het slachtoffer bleek er een buitenechtelijk dubbelleven op na te houden.
«
»
20:35 Joe Versus the Volcano
Joe Banks, een saaie hypochonder, krijgt een ernstige terminale hersenziekte en heeft nog maar zes maanden te leven. Hij ontmoet een excentrieke industrieel. Zij heeft een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren.
«
»
22:30 Assisen
Op de tweede zitdag van het proces tegen Eveline Van Laecke komen zowel de familie van het slachtoffer aan het woord, als sommige van de medewerkers uit zijn compagnie, die hij ook als één grote familie beschouwde.
«
»
23:25 Friends
Phoebe vindt een politiepenning en gebruikt die om goede daden te doen. Joey maakt zich zorgen omdat hij denkt dat hij verliefd is op Monica.
«
»
23:55 Two and a Half Men
Niemand gelooft Charlie wanneer hij vertelt dat zijn relatie met Mia serieus begint te worden. Zijn verhaal begint al helemaal ongeloofwaardig te worden als hij eraan toevoegt dat ze liefde nog niet geconsumeerd hebben.
«
»
00:20 The Fresh Prince of Bel-Air
Vivian zet Will en Carlton in quarantaine in het poolhouse omdat ze allebei verkouden zijn.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers