TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:40 Geen uitzending
«
»
07:45 Bones
Het zwaar verminkte lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in een rioolpijp. Door haar middeleeuwse kleding kan het team achterhalen dat ze aan de slag was op Imagicon, een sf-beurs.
«
»
08:25 Geen uitzending
«
»
09:30 Without a Trace
Het team start een onderzoek wanneer Aaron Gibbs verdwijnt, maar ontdekt al snel dat hij tegen zijn vrouw heeft gelogen. Hij heeft zijn baan opgezegd en werkt 's nachts in een vechtclub.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
11:25 Grey's Anatomy
Meredith moet zich voor de rechtbank verantwoorden nadat ze niet kwam opdagen bij haar werkstraf. Bailey en Jo krijgen een bijzondere patiŽnt over de vloer.
«
»
12:15 Geen uitzending
«
»
13:15 Jane the Virgin
Jane zit nog steeds in de knoop met haar gevoelens voor Rafael en Michael, maar stemt met tegenzin toe dat Rogelio een feest geeft voor haar dertigste verjaardag.
«
»
14:10 Castle
Castle kan zijn jaloezie niet verbergen wanneer Beckett de opdracht krijgt de charmante miljardair Erik Vaughn te beschermen tegen een huurmoordenaar.
«
»
15:05 Friends
Het is Nieuwjaar en zoals het de traditie betaamt, maken alle vrienden hun goede voornemens.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Charlie is stapelverliefd op balletlerares Mia, maar zij wijst hem af. Charlie wil tegenover Alan bewijzen dat hij Mia toch kan strikken en bedenkt een plannetje, waarin Jake een grote rol speelt.
«
»
16:00 Without a Trace
Katie Duncan, een stagiaire die ooit samen met Martin werkte, verdwijnt spoorloos nadat ze een duiveluitdrijving onderging door priester McGinnis.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Alex hoopt in Pac-Gen North indruk te maken op enkele investeerders, maar wanneer hij verontrustend nieuws krijgt over de werf doet hij een beroep op Richard om hem te helpen.
«
»
17:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een informant die om het leven kwam bij een bomaanslag. Ze worden echter tegengewerkt door de federale politie, die de zaak probeert over te nemen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.
«
»
19:40 Bones
Een koppel ziet hun huwelijksdag in duigen vallen wanneer ze plots een lijk opmerken tussen de kustrotsen.
«
»
20:35 Interview With The Vampire
In het nachtelijke San Francisco neemt de jonge journalist Daniel Malloy een interview af van een duister heerschap. De man, Louis de Pointe du Lac, beweert dat hij een 200 jaar oude vampier is.
«
»
22:45 Assisen
Ballerina Eveline Van Laecke doet auditie bij de danscompagnie van topchoreograaf Samuel Indria. 14 jaar later wordt Indria op de avond van de premiŤre van zijn nieuwe voorstelling vermoord gevonden.
«
»
23:40 Friends
Chandler wordt samen met Monica door zijn baas uitgenodigd op een etentje. Na het diner vertelt Monica hem dat ze zijn 'werklachje' verafschuwt en dat ze niet van plan is om zijn geslijm te volgen.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Een van de oudere buurvrouwen van Charlie heeft haar oog laten vallen op Alan en doet hem een ongemakkelijk zakenvoorstel.
«
»
00:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip neemt Will en Carlton mee voor een kampeertrip, net zoals zijn vader dat vroeger deed.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! CoryfeeŽn van toen ťn sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers