TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Bones
Het team onderzoekt het stoffelijk overschot van een voormalig marinier. Aanwijzingen leiden naar een elitaire privéschool waar invloedrijke families het voor het zeggen hebben.
«
»
08:25 Geen uitzending
«
»
09:25 Without a Trace
Jack wordt aan de tand gevoeld over de schietpartij bij de FBI en zijn relatie met een collega. Ondertussen doet het team onderzoek naar stripper Candy.
«
»
10:15 Geen uitzending
«
»
11:15 Grey's Anatomy
Meredith, Richard en Alex moeten de gevolgen van hun acties dragen.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
13:10 Jane the Virgin
Jane doet een schokkende ontdekking en wendt zich tot Rafael voor antwoorden, maar raakt in de war als hij besluit hun relatie on hold te zetten.
«
»
14:05 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man die werd aangetroffen in een industriële deegmixer. Ze leggen de link tussen een Ierse bende en caféhouder Siobhan O'Doul.
«
»
15:00 Friends
Het is Thanksgiving en de groep denkt terug aan vreselijke Thanksgivingervaringen uit het verleden. Chandler zegt tegen Monica dat hij van haar houdt.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Rose vertelt Charlie dat hij geen langdurige relatie kan hebben, door de problemen met zijn moeder. Jake vraagt advies over een meisje op school.
«
»
16:00 Without a Trace
Jessica Lawson werkt op de 911-telefooncentrale. Ze beantwoordt oproepen van mensen in nood en beschouwt het als haar missie om hen te redden. Op een dag verdwijnt ze spoorloos tijdens haar dienst.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
De dokters opereren een man die met zijn wagen inreed op de auto van Maggie. Owen keert terug van vaderschapsverlof maar heeft het moeilijk met de nieuwe functie van Tom.
«
»
17:50 Castle
Castle zit noodgedwongen thuis met een gebroken been. Verveeld en ongelukkig staart hij uit het raam, tot hij plots denkt getuige te zijn van de moord op een jonge vrouw.
«
»
18:45 Criminal Minds
Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. De moordenaar heeft zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes in de val.
«
»
19:40 Bones
Op de grens tussen Oklahoma en Texas worden twee geraamtes gevonden. Het blijkt om een Siamese tweeling te gaan die deel uitmaakte van een circusgezelschap. Bones en Booth gaan undercover.
«
»
20:35 Vermist
Ex-gedetineerde Mike verdwijnt een maand na zijn vrijlating. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij opnieuw op het slechte pad? De samenwerking tussen Nick en Eric verloopt stilaan beter.
«
»
21:35 Vermist
Tijdens een speuractie naar kinderporno stuit de politie op bewijzen dat twee pedofielen een meisje willen ontvoeren en misbruiken. Alleen weten ze niet welk meisje en wanneer.
«
»
22:40 Vermist
Nick is alleen op pad met de pedofielen, maar verliest de controle over de situatie. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket.
«
»
23:55 Friends
Ross heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Emily hem voorgoed heeft verlaten en weet zich geen raad met zijn gevoelens. Gelukkig staat Phoebe hem bij en leert ze hem omgaan met zijn woede.
«
»
00:25 Two and a Half Men
Charlie is dolverliefd op een aantrekkelijke maar ietwat bizarre sataniste. Alan denkt dat ze een vloek heeft uitgesproken over hem.
«
»
00:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
De rust bij de familie Banks wordt verstoord wanneer Cindy, Carltons ex-vriendin, plots opdaagt. Ze komt echter niet alleen. Ze heeft namelijk haar pasgeboren baby meegebracht.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers