TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:10 Bones
Bij een politieoefening in een recent ontdekt drugslaboratorium stuiten agenten op het lijk van een man die van dichtbij werd neergeschoten.
«
»
08:55 Geen uitzending
«
»
09:55 Without a Trace
Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is.
«
»
10:40 Geen uitzending
«
»
11:40 Grey's Anatomy
Jo vertelt aan Meredith waarom ze zo depressief is geweest. Maggie en Jackson gaan kamperen. Alex probeert zijn patiënt Gus in leven te houden, terwijl hij wacht op een donor.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:25 Full House
Danny, Joey, Becky en Jesse maken zich klaar om naar een prijsuitreiking te gaan. D.J. heeft een afspraakje met Pete, de zanger van de populairste rockgroep van haar school.
«
»
13:55 Full House
Wanneer Teddy door een vriend overtuigd wordt niet meer met meisjes te spelen, is Michelle haar beste vriend kwijt. Om Teddy terug te winnen, besluit ze zich voortaan te gedragen als een jongen.
«
»
14:20 Castle
Het onderzoek naar de ontvoering van Alexis verloopt erg stroef door de moeizame samenwerking tussen de verschillende politiediensten. Castle besluit dan maar zelf op zoek te gaan naar zijn dochter.
«
»
15:05 Sex and the City
Carrie stort zich in een nieuwe relatie met Ben, een jongen die ze in het park heeft ontmoet. Samantha heeft een afspraakje met Harrison, maar ontdekt dat ze niet dezelfde verlangens delen.
«
»
15:35 Sex and the City
Carrie vindt het wel leuk om als vrijgezel door het leven te gaan, tot ze te laat komt voor een fotosessie en er een lelijke foto van haar op de cover van een magazine verschijnt.
«
»
16:05 Without a Trace
De twaalfjarige Brian Parker is doodsbang voor het misbruik van zijn vader Randall. Op een nacht besluit hij te vluchten.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Meredith en Alex proberen Gus te redden. Levi probeert ondertussen in te praten op Nico.
«
»
17:55 Castle
Een jonge vrouw sterft enkele dagen nadat ze een dvd had bekeken waarop haar dood werd voorspeld. Castle bekijkt per ongeluk dezelfde dvd en vreest dat ook zijn laatste uur heeft geslagen.
«
»
18:45 Bull
Bull en Chunk vertegenwoordigen een spoedarts die wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken nadat ze directe bevelen negeerde om een stervende patiënt te redden ten gunste van een andere zwaargewonde.
«
»
19:40 Bones
Op een vlucht naar Shanghai treft een van de stewardessen een zwaar verbrand lijk aan in de industriële oven van het vliegtuig.
«
»
20:35 CSI: Vegas
Een nieuwe moord leidt Sara en Grissom naar een verdachte binnen het CSI-team. Folsom en Allie onderzoeken een reeks huiveringwekkende moorden in een vervallen hotel.
«
»
21:25 CSI: NY
De jonge Ashley Braden wordt dood aangetroffen in een vijver in Central Park. Jo vermoedt dat haar lichaam al een paar dagen in het water lag.
«
»
22:20 CSI: Miami
Het CSI-team gaat op zoek naar een gemaskerde man die bij mensen inbreekt, hen dwingt ontbijt te maken voor hem en hen daarna vermoordt.
«
»
23:15 NCIS: Hawaii
Kai gaat in een plaatselijk restaurant undercover aan het werk als chef-kok om zo informatie te verzamelen over een beruchte gangsterbaas die een connectie zou hebben met de zaak.
«
»
00:05 NCIS: Hawaii
Na een aanval met ransomware is een dam defect geraakt. Ernie en een team van hackers moeten de dader zo snel mogelijk zien te vinden. Lucy en Whistler moeten samenwerken.
«
»
00:55 NCIS: Hawaii
Wanneer een kroongetuige uit een van hun oude zaken met cruciaal bewijsmateriaal opduikt op Hawaï, reizen NCIS-agenten Nick Torres en Jessica Knight naar het eiland.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers