TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:45 Bones
Brennan en haar collega's bestuderen een samengeperst autowrak dat de stoffelijke resten van een volwassen man bevat.
«
»
08:30 Geen uitzending
«
»
09:30 Without a Trace
Een blank meisje en een zwarte jongen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. De verdwijning van het blanke meisje trekt alle aandacht, hoewel de pers gevraagd werd om beide zaken gelijk te behandelen.
«
»
10:15 Geen uitzending
«
»
11:15 Grey's Anatomy
Meredith ontfermt zich over een familie vluchtelingen en brengt zo haar carrière mogelijk in gevaar. Maggie behandelt iemand van Station 19. Jo leert een harde les.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
13:10 Full House
Danny voelt dat zijn huisgenoten toe zijn aan ontspanning en hij neemt hen mee naar een piratenrestaurant. Maar ook dat lijkt geen verandering te brengen in de sombere stemming van de Tanners.
«
»
13:35 Full House
Danny's favoriete evenement van het jaar is aangebroken: de grote schoonmaak. De andere Tanners delen zijn vreugde niet, aangezien Danny de huishoudelijke karweitjes veel te serieus neemt.
«
»
14:05 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de ontvoering van Sarah el-Masri, de dochter van een invloedrijke Arabische zakenman.
«
»
15:00 Friends
Hoewel Joey het verschrikkelijk vindt een geheim te bewaren, verraadt hij de geheime relatie van Monica en Chandler niet.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Charlie is van streek wanneer hij ontdekt dat zijn broer Alan en diens ex-vrouw Judith een verzoening overwegen. Hij vreest dat hij zijn neefje Jake op die manier nog nauwelijks te zien zal krijgen.
«
»
16:00 Without a Trace
Advocate Jennifer Nichols is spoorloos verdwenen. Haar wagen wordt teruggevonden in de buurt van haar kantoor, dat volledig overhoop gehaald is.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Jo vertelt aan Meredith waarom ze zo depressief is geweest. Maggie en Jackson gaan kamperen. Alex probeert zijn patiënt Gus in leven te houden, terwijl hij wacht op een donor.
«
»
17:55 Castle
Het onderzoek naar de ontvoering van Alexis verloopt erg stroef door de moeizame samenwerking tussen de verschillende politiediensten. Castle besluit dan maar zelf op zoek te gaan naar zijn dochter.
«
»
18:45 Criminal Minds
Reid blijft nachtmerries hebben en gaat op zoek naar zijn vader om zo antwoorden te krijgen. JJ vraagt Reid of hij peter wil worden van de kleine Henry.
«
»
19:40 Bones
Bij een politieoefening in een recent ontdekt drugslaboratorium stuiten agenten op het lijk van een man die van dichtbij werd neergeschoten.
«
»
20:35 Crazy Rich Asians
Rachel Chu is dolgelukkig met haar nieuwe vriend. Wanneer Nick haar uitnodigt om samen met hem het huwelijk van zijn beste vriend bij te wonen in Singapore, komt ze terecht in een wereld vol luxe.
«
»
22:50 Evil
David en Kristen zijn het niet eens over een uitdrijving. De meiden spelen een gevaarlijk spel met een psychotisch klasgenootje tijdens een logeerpartijtje.
«
»
23:55 Friends
Nu zijn huwelijk met Emily op de klippen is gelopen, moet Ross op zoek naar een nieuwe flat. Hij besluit om Chandler en Joey om onderdak te vragen.
«
»
00:30 Two and a Half Men
Alan geeft huishoudster Berta de toestemming om tijdelijk haar intrek te nemen in hun strandhuis. Wanneer Charlie dit verneemt, is hij woedend.
«
»
01:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Vivan en Philip kondigen aan dat er een kindje op komst is. Tot hun grote verbazing wordt dat nieuws op weinig gejuich onthaald.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers