TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Full House
Stacey, een vriendin van Jesse, en Joey voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken en brengen samen heel wat tijd door. Dit veroorzaakt echter spanningen tussen Jesse en Joey.
«
»
08:25 That '70s Show
Precies een week nadat Eric en Donna hun verloving hebben afgeblazen, zijn ze volop bezig met het maken van veelbelovende toekomstplannen.
«
»
08:45 That '70s Show
Terwijl Hyde zijn biologische vader eindelijk mag ontmoeten, wacht Kelso vol ongeduld op een verlossend telefoontje van de zwangere Brooke.
«
»
09:10 That '70s Show
Reds zoektocht naar een nieuwe job gaat niet van een leien dakje. Eric heeft minder problemen met het gebrek aan financiële zekerheid in zijn leven.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom is nog maar net terug uit vakantie wanneer hij tot zijn verbijstering ontdekt dat de opgesloten Ernie Dell toch niet de 'miniatuurmoordenaar' kan zijn.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
Meredith en Jo maken kennis met de eigenaar van het patent van het polymeer dat ze nodig hebben voor hun project.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Maddie, Sally en Max komen samen voor een nieuwe maar gevaarlijke opdracht.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Dr. 90210
Dr. Kelly bezorgt een mama een make-over, dr. Q ontmoet een vrouw met een derde borst, en een Madonna-lookalike heeft een niet-chirurgische opkikker nodig.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer de ster van het schoolbasketbalteam en zijn vriendin spoorloos verdwijnen, denkt Grissom eerst dat het verliefde koppel naar Mexico is gevlucht.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Meredith probeert meer te weten te komen over de vroegere relatie tussen haar moeder en Marie Cerone. Jon vraagt een studiebeurs aan. Tom helpt April bij het overwinnen van een crisis.
«
»
17:40 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een spokenjager. Castle gelooft dat er paranormale krachten in het spel zijn, maar Beckett denkt daar anders over.
«
»
18:35 Criminal Minds
Gideon trekt er op eigen houtje op uit wanneer zijn vriendin door seriemoordenaar Frank vermoord wordt.
«
»
19:30 Bones
Booth en Bones onderzoeken het verkoolde lichaam van een gevangene. Ze denken dat het gaat om seriemoordenaar Howard Epps, maar dat blijkt al gauw niet het geval te zijn.
«
»
20:30 Ghosts of Girlfriends Past
De knappe vrijgezel Connor Mead is gek op vrouwen, maar past voor een monogame relatie. Op het huwelijk van zijn broer krijgt hij het bezoek van geesten die hem langs zijn mislukte relaties loodsen.
«
»
22:30 Sex and the City
Carrie wordt door vrienden voorgesteld aan een begeerlijke vrijgezel. Hij voelt zich klaar om zich te binden en heeft net een nieuw huis gekocht. Haar vriendinnen vergezellen haar op zijn feestje.
«
»
23:00 Sex and the City
De vrouwen hebben hun oog laten vallen op een stel jonge twintigers en beleven de tijd van hun leven.
«
»
23:35 Friends
Rachel is in alle staten wanneer haar huisbaas, Mr. Treeger, tegen haar uitvliegt. Joey neemt het voor haar op, maar de man dreigt ermee om Rachel en Monica uit hun flat te zetten.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Charlie heeft sinds kort een relatie met de aantrekkelijke Sherri. Na een tijdje merkt hij echter dat ze hem eigenlijk 'gebruikt' wanneer ze geen zin heeft om alleen te zijn.
«
»
00:40 Grey's Anatomy
Meredith probeert meer te weten te komen over de vroegere relatie tussen haar moeder en Marie Cerone. Jon vraagt een studiebeurs aan. Tom helpt April bij het overwinnen van een crisis.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers