TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:05 Full House
Claire, Danny's moeder, komt langs en het belooft een gezellig weekend te worden. Met veel liefde verwent ze het hele gezin en bereidt de heerlijkste gerechten.
«
»
08:30 That '70s Show
Er wordt een onderzoek gestart om te kijken of het huwelijk tussen Laurie en Fez geen schijnhuwelijk is.
«
»
08:50 That '70s Show
Eric heeft net als Kelso zijn job verloren en nu azen de twee op dezelfde baan.
«
»
09:10 That '70s Show
Donna moet als radio-dj werken met kerstavond. Eric belooft haar te komen opzoeken, maar hij laat zich volledig gaan op een studentenfuif waar alle vrouwen plots aandacht aan hem lijken te besteden.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
10:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een legendarische maffiabaas keert terug naar Las Vegas. Hij leefde ondergedoken na zijn geënsceneerde moord om zijn corrupte maffiavriendjes te misleiden. Nu is het tijd om wraak te nemen.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
De dokters verzorgen patiënten die bij hen herinneringen oproepen.
«
»
12:40 Geen uitzending
«
»
13:15 Imposters
Patrick en Maddie geven elkaar hun jawoord. Een confrontatie tussen de oplichters en de FBI blijft niet uit. Maar aan wiens kant staat Maddie? En wie zal als winnaar uit de bus komen?
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Bones en Booth onderzoeken een zware ontploffing in een hotel. Vier lijken worden geborgen, maar dan ontdekt Brennan het stoffelijk overschot van een vijfde slachtoffer.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een arbeider van een vleesfabriek wordt dood aangetroffen in een bad dat normaal wordt gebruikt om kippen te elektrocuteren vooraleer ze geslacht worden.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Een hacker brengt het computersysteem van het ziekenhuis in gevaar. Bailey probeert de kalmte te bewaren, maar de chaos barst al snel los.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op Miss Illinois, die werd gewurgd tijdens de repetities van een schoonheidswedstrijd.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt of er weer een seriemoordenaar actief is in New Orleans. De politie dacht dat de dader tijdens orkaan Katrina om het leven was gekomen omdat de moorden toen plots ophielden.
«
»
19:30 Bones
Een klein meisje dat deelnam aan een schoonheidswedstrijd wordt levenloos teruggevonden.
«
»
20:30 Chalet Girl
Om geld te verdienen voor haar familie gaat de vrolijke skateboardkampioene Kim werken in de Alpen, waar ze haar talent voor snowboarden ontdekt en verliefd wordt op Jonny, de zoon van haar baas.
«
»
22:25 Love Life
Terwijl Marcus in Michigan is voor de huwelijksverjaardag van zijn ouders, loopt hij een oude vlam tegen het lijf. Ida worstelt met haar demonen en ergert zich voortdurend aan Keiko.
«
»
23:00 Love Life
Marcus stort zich onbezonnen in een relatie met de beloftevolle toneelschrijfster Ola. Maar al gauw begint hij te twijfelen.
«
»
23:40 Friends
Monica's vriend Pete heeft een nieuwe hobby. Hij beoefent een vechtsport waarbij bijna geen regels gelden. Ondanks al zijn inspanningen en voorbereidingen, wordt Pete genadeloos verslagen.
«
»
00:15 Two and a Half Men
Charlie wil zich laten steriliseren. Hij vindt dat hij alle pro's en contra's voldoende heeft afgewogen, maar het toeval lijkt hem op andere gedachten te willen brengen.
«
»
00:50 Grey's Anatomy
Een hacker brengt het computersysteem van het ziekenhuis in gevaar. Bailey probeert de kalmte te bewaren, maar de chaos barst al snel los.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

FBI-agent Mark Kaminsky werd ontslagen nadat hij een flater beging. Sindsdien is hij sheriff in een klein stadje in de buurt van Miami. Maar Kaminsky verveelt zich dood in zijn nieuwe functie. Op een dag krijgt hij een interessant aanbod van zijn gewezen baas Harry Shannon. Die biedt hem opnieuw een plaats bij de FBI aan als Mark de moordenaar van Shannons zoon kan uitschakelen.

'Raw Deal', film uit 1986 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers