TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Full House
Becky leert Jesse en D.J. paardrijden. Al snel wordt duidelijk dat dit geen sport is voor hem, maar D.J. lijkt verborgen talenten te hebben. Stephanie verliest haar eerste melktandje.
«
»
08:25 That '70s Show
Kelso en Hyde maken ruzie om Jackie.
«
»
08:45 That '70s Show
Met hun proclamatie in het vooruitzicht, besluiten Eric en zijn vrienden een laatste keer samen te gaan kamperen.
«
»
09:10 That '70s Show
Red keert terug uit het ziekenhuis. Hij kreeg een hartaanval toen hij vernam dat zijn dochter Laurie met Fez was getrouwd om hem in het land te houden.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team heeft moeite om vast te stellen wie er verantwoordelijk kan worden gehouden voor de dood van een oudere kankerpatiënt die stierf na een val uit het raam.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
De omstandigheden die geleid hebben tot de ontvoering van Megan worden onthuld in een flashback naar Irak in 2007.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Ezra, Richard en Jules vertellen Maddie iets dat haar wereld op z'n kop zet. Maddie en Max smeden een plan. Ondertussen komt Patrick met een aanzoek voor Maddie.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Wanneer het lichaam van een jong meisje opgegraven wordt, beseffen Booth en Brennan al snel dat dit geen gewone zaak is.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Twee identieke tweelingzusjes die geen contact met elkaar hadden, worden allebei vermoord. Het team heeft de grootste moeite om deze ingewikkelde zaak op te lossen.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Jackson besluit om een dag vrij te nemen. Hij nodigt de mannen uit om naar het strand te gaan. Arizona, April en Maggie behandelen een vrouw die een dodelijk geheim achterhoudt.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een topzwemmer die naar de Olympische Spelen mocht. De man werd dood aangetroffen in een zwembad. Al snel blijkt dat hij heel wat geheimen had.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team reist naar een chique wijk in New York om een seriemoordenaar te vinden van wie ze vrezen dat hij racistische motieven heeft.
«
»
19:30 Bones
Op een bouwwerf worden de overblijfselen van een volwassen man gevonden. De verdachte van de moord op de man is een elektricien die er een dubbelleven op na hield bij twee verschillende vrouwen.
«
»
20:30 Temptation Island NL: Love Or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:30 Naked Attraction
De 25-jarige Hollie-Anna uit Margate is na een heleboel dates op zoek naar een langdurige relatie. De 29-jarige transman Jaison uit Norwich is op zoek naar iemand die hem accepteert zoals hij is.
«
»
22:30 Dr. 90210
Dr. Lee herstelt de uitgestrekte en gescheurde oorlellen van haar patiënt. Een zuidelijke schoonheid hoopt dat dr. Q haar kan helpen om te stoppen met overmatig zweten.
«
»
23:25 Friends
De vrienden gaan naar de première van het toneelstuk waar Joey in meespeelt. Wanneer Rachel ontdekt dat Ross een date meebrengt, vraagt ze aan iemand die ze nog maar net kent om haar te vergezellen.
«
»
00:00 Two and a Half Men
Alan heeft de laatste tijd veel last van slaapwandelen. Charlie probeert zijn broer van dit vervelende probleem af te helpen.
«
»
00:30 Grey's Anatomy
Jackson besluit om een dag vrij te nemen. Hij nodigt de mannen uit om naar het strand te gaan. Arizona, April en Maggie behandelen een vrouw die een dodelijk geheim achterhoudt.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een verdachte slaat interceptor Steve Oliver in het gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat er vervolgens vandoor. Steve heeft medische bijstand nodig. Carl 'Charlie' Farley en Paul Richardson zitten ondertussen een bestuurder van een Corsa achterna die betrapt werd op het stelen van brandstof.

'Police Interceptors', om 23.40 uur op VTM 2.

Dossiers