TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
«
»
07:35 Full House
D.J. heeft zich goed voorbereid op haar overstap naar de middelbare school, maar toch verloopt die eerste schooldag niet zoals verhoopt.
«
»
08:00 That '70s Show
Nina maakt het uit met Fez omdat ze hem nogal veeleisend vindt.
«
»
08:20 That '70s Show
Fez heeft een erotische droom gehad over Kelso en is daardoor compleet het noorden kwijt.
«
»
08:45 That '70s Show
Red blijft Eric en Donna pushen om hun huwelijk binnen de week te voltrekken.
«
»
09:05 Geen uitzending
«
»
10:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van twee jongens die in de buurt van een bekende seksuele delinquent wonen.
«
»
10:50 Geen uitzending
«
»
11:25 Grey's Anatomy
Amelia bevindt zich in een moeilijke situatie. Het familie-etentje van Maggie loopt niet zoals gepland. Jackson krijgt belangrijk nieuws. Meredith moet de gevolgen dragen van haar gesprek met Nathan.
«
»
12:15 Geen uitzending
«
»
12:50 Imposters
Om onverwachte redenen moet Ezra terugkeren naar het thuisfront, waar hij een belangrijke beslissing moet nemen. Maddie en Patrick krijgen te maken met romantiek en bedrog.
«
»
13:45 Geen uitzending
«
»
14:05 Dr. 90210
Dr. Q voert een riskante operatie uit bij een man die heel wat gewicht verloren is. Een vrouw met pectus excavatum, een aangeboren afwijking aan de wand van de borstkas, vraagt dr. Kelly om hulp.
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
15:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team heeft moeite om vast te stellen wie er verantwoordelijk kan worden gehouden voor de dood van een oudere kankerpatiënt die stierf na een val uit het raam.
«
»
16:35 Grey's Anatomy
De omstandigheden die geleid hebben tot de ontvoering van Megan worden onthuld in een flashback naar Irak in 2007.
«
»
17:35 Castle
Een journalist wordt dood aangetroffen in een pizzaoven. Het slachtoffer had kort voor zijn dood een kritisch artikel geschreven over de wereld van de pizzeria's.
«
»
18:30 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt erg persoonlijk voor het BAU-team wanneer Reid door de gezochte crimineel wordt ontvoerd.
«
»
19:30 Bones
Wanneer het lichaam van een jong meisje opgegraven wordt, beseffen Booth en Brennan al snel dat dit geen gewone zaak is.
«
»
20:30 Dead Calm
John Ingram en zijn jongere vrouw Rae gaan met hun zeiljacht op reis om in alle rust de dood van hun zoontje te verwerken.
«
»
22:30 Déjà Vu
Florence is meer dan ooit verward, nu ze met de hulp van Reset Inc. tien jaar is teruggereisd in de tijd. Het is een periode toen zij en Nick nog niet gescheiden waren en dat doet haar zichtbaar deugd
«
»
23:30 Déjà Vu
Florence en Nick moeten een pijnlijke passage uit hun verleden opnieuw doorworstelen.
«
»
00:35 Friends
Monica's rijke vriend Pete koopt een restaurant en vraagt haar om als chef-kok voor hem te werken. Monica is bang dat Pete haar liefde probeert te kopen en wil niet op zijn voorstel ingaan.
«
»
01:10 Two and a Half Men
Charlie begint een affaire met Laura, de advocate die Alans echtscheiding moet regelen.
«
»
01:40 Grey's Anatomy
De omstandigheden die geleid hebben tot de ontvoering van Megan worden onthuld in een flashback naar Irak in 2007.
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»
03:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers