TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Full House
Becky aanvaardt het huwelijkssaanzoek van Jesse. Maar al snel blijkt dat ze een verschillend idee hebben over het huwelijksfeest.
«
»
08:20 That '70s Show
Wanneer Bob er even tussenuit knijpt, hebben Donna en Eric het huis voor zich alleen.
«
»
08:40 That '70s Show
Red is woedend sinds hij weet dat Eric zich met Donna heeft verloofd.
«
»
09:05 That '70s Show
Red en Eric gaan samen op de jaarlijkse jamboree die georganiseerd wordt door de kerkgemeenschap.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Greg concentreert zich op het reilen en zeilen van een erg gewelddadige bende die in Las Vegas actief is. Hij komt in de problemen wanneer hij zelf dreigt ingesloten te worden door de bende.
«
»
11:10 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Meredith weet niet hoe ze Owens zus verder kan helpen. Jo neemt een verrassende beslissing in verband met Alex. Het onderzoek van Andrews zus leidt tot een schokkende ontdekking.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Ezra, Richard en Jules maken zich de kneepjes van het oplichtersvak eigen en komen steeds dichter bij Maddie. Lenny Cohen grijpt in wanneer Sally er een boeltje van maakt.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Duikers vinden het levenloze lichaam van een hoogzwangere jonge vrouw die meer dan een jaar geleden verdween. Het onderzoek wijst uit dat de dader zo goed als zeker een vrouw was.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team leert de werkelijke betekenis van verdoemenis kennen wanneer ze een vrouw vinden die in een kerk is geofferd. Blijkbaar had het slachtoffer een relatie met de priester van dienst.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Harper Avery brengt een bezoek aan Grey Sloan. Meredith moet een oude bekende uit haar verleden behandelen. Amelia probeert een geheim voor zich te houden.
«
»
17:45 Castle
Er wordt een moord gepleegd op de set van 'Temptation Lane', een van New Yorks langstlopende soaps. Sarah Cutler, de schrijfster van de soap, werd vermoord met een bijl.
«
»
18:40 Criminal Minds
Hotchner en het BAU-team worden ingezet om de moord op een rijk koppel te onderzoeken. Ze komen er al snel achter dat er mogelijks verschillende daders aan het werk zijn.
«
»
19:35 Bones
Het lijk van een tiener wordt gevonden in de laadbak van een vuilniswagen, nadat die in aanrijding kwam met een truck.
«
»
20:25 New in Town
Lucy is een ambitieuze vrouw die haar carrière een flinke impuls kan geven door naar een koud provinciestadje af te reizen en daar een fabriek te sluiten. Maar dat gaat niet zo makkelijk als gedacht.
«
»
22:20 Love Life
Marcus Watkins begint vraagtekens te plaatsen bij zijn huwelijk wanneer hij kennismaakt met de oogverblindende Mia Hines en er een duidelijke aantrekkingskracht tussen hen is.
«
»
23:00 Love Life
Ondanks de steun van zijn zus voelt Marcus zich eenzaam. De scheiding met Emily heeft diepe wonden bij hem nagelaten. Na een onenigheid met Mia, besluit Marcus om weer aan het daten te gaan.
«
»
23:40 Friends
Joey denkt dat hij de ware liefde heeft gevonden. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Monica erft een poppenhuis.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Jake werkt iedereen op de zenuwen door voortdurend hetzelfde liedje te spelen op zijn gitaar.
«
»
00:45 Grey's Anatomy
Harper Avery brengt een bezoek aan Grey Sloan. Meredith moet een oude bekende uit haar verleden behandelen. Amelia probeert een geheim voor zich te houden.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers