TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
Jesse heeft het druk. Hij moet supporteren voor D.J. tijdens een voetbalwedstrijd, koekjes bakken voor Steph, een jingle afwerken met Joey, en de wagen van Danny herstellen.
«
»
08:10 That '70s Show
Wanneer Jackies vader gearresteerd wordt voor omkoperij, is Kelso ervan overtuigd dat ze met hangende pootjes weer in zijn armen zal vallen.
«
»
08:35 That '70s Show
Wanneer de resultaten van een belangrijke test binnenlopen en Donna een hoge score haalt, voelt Eric zich heel dom.
«
»
08:55 That '70s Show
Wanneer Fez zijn nieuwe vriendin Nina aan zijn vrienden voorstelt, is Kitty door het dolle heen.
«
»
09:20 Geen uitzending
«
»
10:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Grissom en Sara laten zich onderdompelen in de wereld van de rockmuziek om een zaak opgelost te krijgen. Catherine beseft dat ze ongewild betrokken raakt bij de corrupte zaakjes van haar vader.
«
»
11:10 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Alex moet een moeilijke beslissing nemen in zijn relatie met Jo. Ondertussen heeft Meredith nieuws voor Riggs dat ervoor zorgt dat hun relatie op een keerpunt komt.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Ezra, Richard en Jules doen een belangrijke ontdekking over Maddie. Ondertussen raken Max en Sally gealarmeerd door de interesse van Maddie in Patrick.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Bones ontvangt botten die ze moet onderzoeken en vermoedt al snel dat ze van haar moeder zijn. Booth stelt meteen een onderzoek in.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer vijf mensen dood worden teruggevonden, trekt het team op onderzoek uit. Brass en Catherine behandelen de zaak van Donna, een voormalige agente uit San Francisco die als bodyguard werkte.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Meredith stelt alles in het werk om de zus van Owen te helpen. Amelia gaat in conflict met een patiënt. Bailey ziet zich genoodzaakt om het ziekenhuis een make-over te geven na de brand.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een taxichauffeur. Wat eerst leek op een roofmoord blijkt al snel onderdeel te zijn van een mysterieuze samenzwering.
«
»
18:40 Criminal Minds
Wanneer Morgan in Chicago arriveert, wordt hij gearresteerd op verdenking van enkele moorden. Het team reist hem achterna om de lokale autoriteiten te helpen de echte moordenaar te vinden.
«
»
19:35 Bones
Bones en Booth onderzoeken de zelfmoord van een man. Hij beroofde zich van het leven door zijn wagen op de treinsporen te parkeren.
«
»
20:25 Temptation Island: Love or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:35 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
22:35 Dr. 90210
Dr. Q voert een riskante operatie uit bij een man die heel wat gewicht verloren is. Een vrouw met pectus excavatum, een aangeboren afwijking aan de wand van de borstkas, vraagt dr. Kelly om hulp.
«
»
23:35 Friends
Rachel geeft Chandler een cassette die hem moet helpen om te stoppen met roken.
«
»
00:05 Two and a Half Men
Tot zijn grote verbazing komt Charlie te weten dat zijn ex-vriendin nu als man door het leven gaat.
«
»
00:40 Grey's Anatomy
Meredith stelt alles in het werk om de zus van Owen te helpen. Amelia gaat in conflict met een patiënt. Bailey ziet zich genoodzaakt om het ziekenhuis een make-over te geven na de brand.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers