TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Full House
Jesse stelt voor dat DJ deelneemt aan een auditie voor een reclamefilmpje nadat ze het uitstekend deed in een schoolvoorstelling.
«
»
08:20 That '70s Show
Nu Hyde bij de Formans is ingetrokken, verandert er heel wat in het huis van Kitty en Red. Hyde heeft er geen bezwaar tegen om karweitjes op te knappen, in tegenstelling tot Eric.
«
»
08:40 That '70s Show
Red en Kitty organiseren een rommelmarkt in hun voortuin. Hyde besluit zijn steentje bij te dragen door brownies te bakken. Wat Erics ouders niet weten, is dat hij er wat softdrugs in gedaan heeft.
«
»
09:00 That '70s Show
De firma waar Red werkt, sluit na vandaag zijn deuren. Bijgevolg wordt het zijn laatste dag en Kittie vreest voor zijn gemoedstoestand.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 E.R. - Emergency Room
De laprascopie is de 71-jarige patholoog Swanson fataal geworden. Chirurg Morgenstern en zijn assistent Benton verwijten elkaar fouten te hebben gemaakt.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Miranda vormt een disciplinaire commissie om een gepaste sanctie aan Ben te kunnen geven na zijn onbesuisde beslissing. April en Jackson zetten hun geschillen opzij voor het welzijn van hun baby.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Bull
Een lid van een beruchte misdaadfamilie staat terecht voor de moord op zijn broer. Bull probeert zijn cliënt ervan te overtuigen in de rechtbank te getuigen tegen zijn broer.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Antropologe dr. Temperance Brennan is een kei in het terug samenbrengen van botten en in het achterhalen van de doodsoorzaak van de menselijke skeletten die ze onderzoekt.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 E.R. - Emergency Room
Peter en Elizabeth hebben samen de nacht doorgebracht. Een man wordt met derdegraadsbrandwonden in het ziekenhuis opgenomen. De dokters kunnen echter niets meer voor hem doen.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
De dokters proberen een jongen te redden die per ongeluk neergeschoten werd.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een kunsthandelaar die in zijn eigen galerij werd neergeschoten. De kogel waarmee de man werd omgebracht is echter onvindbaar.
«
»
18:40 Criminal Minds
Het team probeert inzicht te krijgen in de ongeregelde, labiele fantasieën van een seriemoordenaar. De moorden zijn onregelmatig en onordelijk waardoor het team er maar moeilijk een patroon in vindt.
«
»
19:30 Bones
De Afghaan Hamid Masrouk werkt bij de Arab-American Friendship League. Enkele dagen na zijn ontmoeting met de Amerikaanse president ontploft zijn jeep en komt hij om het leven.
«
»
20:30 Chateau Meiland
De familie vertrekt bij dag en dauw naar hun geliefde Frankrijk. De autorit van ruim negen uur zorgt wel voor wat stress in de verschillende auto's.
«
»
21:20 Extreme Makeover Vlaanderen
Reality-show.
«
»
22:25 De Slechtste Chauffeur
De kandidaten worden elke week, op een circuit, getest op hun (gebrek) aan rijvaardigheid en verkeerskennis. De jury bestaat uit Tom Coronel, Tim Coronel en Beau Luijten.
«
»
23:25 Bones
De Afghaan Hamid Masrouk werkt bij de Arab-American Friendship League. Enkele dagen na zijn ontmoeting met de Amerikaanse president ontploft zijn jeep en komt hij om het leven.
«
»
00:30 Grey's Anatomy
De dokters proberen een jongen te redden die per ongeluk neergeschoten werd.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers