TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:25 Full House
Jesse is gevallen voor de charmes van een aantrekkelijk meisje. Hij vindt haar het einde, maar plots zet ze een punt achter hun relatie.
«
»
08:50 That '70s Show
Kittie wil de communicatiestoornissen tussen Red en Eric van de baan helpen. Door zich te moeien, zorgt ze ervoor dat Red Eric en zijn vrienden vergezelt naar een worstelmatch.
«
»
09:10 That '70s Show
Op Valentijn vraagt Eric Donna voor het eerst uit. Ook Jackie en Kelso hebben romantische plannen. Steve en Fez vervelen zich stierlijk.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
10:35 E.R. - Emergency Room
Mark Greene reist af naar San Diego nadat zijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat niet goed met haar, zowel mentaal als fysiek niet.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
11:55 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Bull
Bull slaat de handen in elkaar met zijn idool, de legendarischde jurist Walter Franklin, wanneer een gezin de Amerikaanse regering aanklaagt.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Er is een ontploffing gebeurd in een fabriek waar scheikundige stoffen verwerkt worden. De explosie heeft een enorme ravage aangericht, waardoor het gebouw elk moment kan instorten.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Jackson ontdekt dat April zwanger is. Alex en zijn team voeren een urenlange driedubbele orgaantransplantatie uit.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett worden naar een kerkhof geroepen waar het lichaam van een jongeman wordt gevonden. Door het hart van het slachtoffer zit een staaf en in zijn mond de afdruk van vampierentanden.
«
»
18:40 Criminal Minds
Het gedragsteam moet het profiel opmaken van een seriemoordenaar die twee gezinnen gegijzeld houdt tijdens wat een mooie familievakantie had moeten worden.
«
»
19:30 Bones
Brennan en Hodgins getuigen voor Zach in een rechtszaak en Angela onthult groot nieuws. Aubrey en Jessica nemen een beslissing over hun toekomst samen.
«
»
20:30 Chateau Meiland
De dag van de verhuis is eindelijk aangebroken. Voor het eerst laat de familie alles over aan een verhuisfirma, en dat zou rust moeten geven.
«
»
21:20 Extreme Makeover Vlaanderen
Reality-show.
«
»
22:25 De Slechtste Chauffeur
De kandidaten worden elke week, op een circuit, getest op hun (gebrek) aan rijvaardigheid en verkeerskennis. De jury bestaat uit Tom Coronel, Tim Coronel en Beau Luijten.
«
»
23:25 Bones
Brennan en Hodgins getuigen voor Zach in een rechtszaak en Angela onthult groot nieuws. Aubrey en Jessica nemen een beslissing over hun toekomst samen.
«
»
00:25 Grey's Anatomy
Jackson ontdekt dat April zwanger is. Alex en zijn team voeren een urenlange driedubbele orgaantransplantatie uit.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
02:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers