TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:30 Full House
Danny plant een weekendje vissen onder de mannen. Maar wanneer de langverwachte dag aanbreekt, blijkt de vissersboot echter een cruiseschip te zijn waar heel wat vrouwelijk schoon aanwezig is.
«
»
08:55 That '70s Show
Red en Kittie gaan hun dochter Laurie oppikken die samen met een vriendin Thanksgiving komt vieren. Lauries vriendin Kate is een streling voor het oog en dat ontgaat ook Eric niet.
«
»
09:15 That '70s Show
Het is zondag. Eric hoopt op een rustige dag, zodat hij een essay kan schrijven. Wanneer zijn oma onverwacht op bezoek komt, vallen zijn plannen in het water.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
10:35 E.R. - Emergency Room
Carol en Doug hebben besloten in het huwelijksbootje te stappen. Hij wil zo snel mogelijk de datum vastleggen en werk maken van de ring.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
11:55 Grey's Anatomy
De ontwikkeling in de relatie van April en Jackson wordt weergegeven in flashbacks vanaf de dag dat ze elkaar hebben ontmoet.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Bull
Bull neemt de verdediging van New Yorks belangrijkste patholoog op zich wanneer zij wordt beschuldigd van geknoei met bewijsmateriaal.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Een recent verlies in het leven van Booth en Brennan zorgt ervoor dat ze uit elkaar groeien. Brennan wordt afstandelijk en ze laat Booth niet toe om haar te troosten.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Douglas Ross wil niet langer wachten om met Carol te trouwen en bereidt op eigen houtje de huwelijksplechtigheid voor. Hij vraagt zijn vriend en collega Mark Greene als zijn getuige.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Een patiënt die Meredith tijdens haar periode als stagiaire heeft geopereerd, belandt opnieuw in het ziekenhuis. Amelia verzorgt haar. Maggie denkt dat Richard weet heeft van haar relatie met Andrew.
«
»
17:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jong model dat tijdens de New Yorkse modeweek met meerdere messteken dood werd aangetroffen.
«
»
18:45 Elementary
Een explosie bij een verkeerslicht leidt Sherlock en Joan naar twee verschillende onderzoekspistes: was het het werk van een lokale bende of toch eerder een terroristische aanslag?
«
»
19:35 Elementary
Miljardair Odin Reichenbach vermoedt dat hij wordt bedreigd door iemand binnen zijn eigen bedrijf en huurt Holmes en Watson in om de dader te vinden.
«
»
20:30 NCIS
Gibbs en McGee trekken naar Alaska om informatie te verkrijgen over seriemoordenaar Paul Lemere. De rest van het team gaat aan de slag om de samenzwering achter de reeks moorden te ontrafelen.
«
»
21:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinecommandant wiens lichaam gevonden werd in een ondiep graf.
«
»
22:15 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een geliefde marinecommandant die enkele topatleten trainde.
«
»
23:15 FBI: International
Een Amerikaanse wijnboer wordt doodgeschoten op zijn landgoed in Frankrijk. Het team onderzoekt of een lokale protestgroep hier iets mee te maken heeft.
«
»
00:10 FBI: International
Na een brutale aanval aan boord van een Amerikaans cruiseschip op de Donau, vliegt het team naar Wenen om uit te zoeken waarom de boot het doelwit was.
«
»
01:10 Grey's Anatomy
Een patiënt die Meredith tijdens haar periode als stagiaire heeft geopereerd, belandt opnieuw in het ziekenhuis. Amelia verzorgt haar. Maggie denkt dat Richard weet heeft van haar relatie met Andrew.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers