TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:25 Full House
Jesse krijgt voor het eerst de opdracht om 's avonds op de meisjes te letten. Hij besluit er het beste van te maken en samen met hen zet hij het huis op stelten.
«
»
08:50 That '70s Show
President Ford komt naar het dorp. De tieners worden er door de schooldirecteur op gewezen dat ze zich niet onverantwoord mogen gedragen. Net dat brengt Eric en zijn vrienden op ideeën.
«
»
09:10 That '70s Show
Donna heeft Eric moeiteloos verslagen tijdens een basketbalwedstrijd en Jackie is bazig tegenover Kelso. Eric voelt zich gekwetst en Kelso wil zich niet laten manipuleren door Jackie.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 E.R. - Emergency Room
Peter Benton ontfermt zich over Rodney Price, een twaalfjarige jongen die op weg naar school is aangereden.
«
»
11:20 Geen uitzending
«
»
11:50 Grey's Anatomy
De vete tussen Hunt en Riggs blijft niet onopgemerkt. Er doen talloze geruchten de ronde over de reden van hun ruzie. Het is uiteindelijk Hunts moeder die vertelt hoe de vork in de steel zit.
«
»
12:40 Geen uitzending
«
»
13:10 Bull
Gabriel wordt gearresteerd omdat hij illegaal in het land is en er wordt gedreigd met deportatie.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Bones
Wanneer Austin Wilson, een docent van een privéschool, dood wordt aangetroffen door een tiener, lijst het team alle mogelijke daders op.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 E.R. - Emergency Room
Hoewel het gisteren haar laatste werkdag was, maakt Jeanie Boulet haar opwachting op de spoedafdeling. Ze verzet zich tegen haar ontslag en dreigt de media in te lichten.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
Meredith wordt aangevallen door een patiënt en het is Penny die haar gewond aantreft. Het personeel doet er alles aan om haar leven te redden.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een plastisch chirurg die pas na een week dood werd aangetroffen achter het stuur van zijn auto.
«
»
18:40 Criminal Minds
Het onderzoeksteam probeert een pyromaan op te sporen die een schoolcampus terroriseert. Gideon en zijn team komen ter plaatse om een profiel van de dader op te maken.
«
»
19:30 Bones
Twee tieners vinden tussen het afval van een taxidermist naast resten van dieren ook menselijke overblijfselen. Het team identificeert het slachtoffer als Phyllis Paul, een voormalig golfster.
«
»
20:30 Het roer om
Hare krisjna-aanhangers Peter en Sandia laten alles in Nederland achter om in Zuid-Spanje op zoek te gaan naar een plek waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen oprichten.
«
»
21:25 Het roer om
Frits en Denise hebben in de Portugese Algarve zes huisjes gekocht die ze willen gaan verhuren. Ogenschijnlijk is alles in orde, maar na de eerste fikse regenbui blijken meerdere daken lek te zijn.
«
»
22:20 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:25 Beauty and the Geek
Teams bestaande uit een 'beauty' en een 'geek' strijden tegen elkaar voor een mooie geldprijs.
«
»
00:50 Bones
Twee tieners vinden tussen het afval van een taxidermist naast resten van dieren ook menselijke overblijfselen. Het team identificeert het slachtoffer als Phyllis Paul, een voormalig golfster.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers