TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Cold Case
De mentaal gehandicapte Colin Miller werd jaren geleden aangereden door een trein en stierf. Op zijn graf worden elk jaar door een onbekende tekeningen gelegd die suggereren dat Colin werd vermoord.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Undercover Girlfriends UK
Vijf meiden gaan undercover om erachter te komen of hun partners daadwerkelijk de ware zijn.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 MasterChef: The Professionals
In de voorlaatste aflevering strijden de vier overgebleven chefs voor de drie finaleplekken. De beslissing valt in de 'MasterChef'-keuken. Daarna reizen de drie finalisten naar Valence in Frankrijk.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Cold Case
De negenjarige Kyle Bream verdween spoorloos toen hij met zijn ouders aan het winkelen was. Een maand later werd zijn lichaam in de haven teruggevonden.
«
»
13:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Blind gekocht NL
Diana en Jeffrey zijn al dertien jaar samen, en met het oog op hun toekomst willen zij graag groter gaan wonen. Zij willen het liefst in Haarlem blijven wonen, maar ze zijn niet de enigen.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh komt in aanvaring met een andere vastgoedmakelaar uit Beverly Hills, terwijl Chad en Madison strijden om een exclusief appartement. Chad probeert zijn tijd goed te verdelen.
«
»
16:35 MasterChef: The Professionals
De drie finalisten staan voor hun allerlaatste uitdaging in de grote finale. De chefs krijgen drie uur de tijd om een voorgerecht, hoofdgerecht én dessert te bereiden.
«
»
17:50 Blind gekocht NL
Lethe en Arno uit Roosendaal zijn al ruim veertien jaar samen. Hun zoektocht naar een huis is tot nu toe zeer onsuccesvol. Ze bieden al jaren op huizen, maar vissen steeds achter het net.
«
»
18:45 Love It or List It
Cindy was het beu om in de kelder van het huis van haar zoon Jonathan te wonen en verhuisde. Maar nu willen Jonathen en Stefanie haar terug in huis om te helpen met de opvoeding van hun dochters.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Martien blijft een nachtje weg, dus maken Erica en Maxime meteen misbruik van de situatie: zijn huiskamer wordt omgetoverd tot drooghok voor de kledingvoorraad van Maxime.
«
»
20:35 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam worden op een schip onder quarantaine geplaatst vanwege een mogelijke ebolabesmetting. Kensi en Deeks onderzoeken de moord op een man die het schip recentelijk heeft verlaten.
«
»
21:30 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team zoekt naar een gestolen schilderij met een waarde van 40 miljoen dollar nadat bekend raakt dat het kunstwerk op de zwarte markt wordt verkocht.
«
»
22:25 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team moet zich met tegenzin focussen op twee voormalige Britse criminelen: Ricky Dorsey en Frankie Bolton. Een machtige wapenhandelaar kidnapt Ricky's dochter.
«
»
23:25 Adam Zoekt Eva VIPS
Dj en presentator Jeroen Post geeft zich bloot in zijn zoektocht naar de ware Eva. Jeroen heeft niet te klagen als het om vrouwelijk schoon gaat, maar hij is toe aan een nieuwe fase in zijn leven.
«
»
00:30 MasterChef: The Professionals
De drie finalisten staan voor hun allerlaatste uitdaging in de grote finale. De chefs krijgen drie uur de tijd om een voorgerecht, hoofdgerecht én dessert te bereiden.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers