TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Without a Trace
George Stanley verdwijnt spoorloos nadat hij de dagelijkse inkomsten van het kapsalon van zijn vrouw Martha bij de bank ging deponeren.
«
»
07:25 Charmed
Wanneer Paige en Henry op huwelijksreis vertrekken, neemt Cupido Phoebe mee op een korte trip doorheen haar verleden. Hij wil uitzoeken waarom ze niet meer in de liefde gelooft.
«
»
09:10 Million Dollar Listing: Los Angeles
Chad staat op het punt om een deal af te sluiten met een NBA-ster, maar wordt met een onverwachte tegenslag geconfronteerd.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 MasterChef USA
De drie resterende chefs maken zich voor op de finale. Wie weet de jury te overtuigen en wie valt alsnog af vlak voor de finish?
«
»
11:50 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Charmed
Billie en Christy bundelen hun krachten met de Haliwell-zusjes om de Noxaanse demoon te vinden die verantwoordelijk is voor de dood van hun ouders.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Million Dollar Listing: Los Angeles
Madison bereikt een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en probeert een klant van Josh af te snoepen. Ondertussen loopt een conflict tussen Josh en Chad uit de hand.
«
»
15:55 Chateau Meiland
Paniek op het chateau is eerder regel dan uitzondering, maar dit keer is er echt iets aan de hand: een van de gasten is mogelijks besmet met het coronavirus.
«
»
16:50 MasterChef USA
Tijd voor de grote finale. Wie zal de titel van 'MasterChef' toebedeeld krijgen en de geldprijs van 250.000 dollar in ontvangst mogen nemen?
«
»
17:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
18:45 Love It or List It
Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien heeft zijn handen vol aan die ene gast die is achtergebleven op het chateau. Zij is mogelijks besmet met het coronavirus en moet dus in quarantaine blijven tot ze getest is.
«
»
20:35 No Reservations
Chef-kok Kate zwaait de plak in een chic restaurant in Manhattan. Ze staat bekend als een harde tante. Na de dood van haar jongere zus moet ze plots voor haar negenjarig nichtje Zoe zorgen.
«
»
22:40 Help, mijn borsten staan online
Veel jongeren werden al eens het slachtoffer van 'sextortion' of seksuele afpersing via internet. Evi praat met hen en ook met de daders.
«
»
23:45 Tattoo Fixers on Holiday
Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken samen met hun receptioniste Paisley neer aan de zonnige Middellandse Zee om de slechtste tatoeages van vakantiegangers te bedekken met een nieuw kunstwerk.
«
»
00:45 MasterChef USA
Tijd voor de grote finale. Wie zal de titel van 'MasterChef' toebedeeld krijgen en de geldprijs van 250.000 dollar in ontvangst mogen nemen?
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers