TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Life Sentence
Stella ontdekt een nieuw geheim uit haar verleden. Wes werkt in het geniep aan een nieuw project. Peter en Aiden worden geconfronteerd met een interessante situatie.
«
»
07:50 Life Sentence
Stella hoopt op meer romantiek met Wes, maar dan krijgt hij verrassend bezoek.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Criminal Minds
Een echtpaar krijgt een dvd van hun ontvoerde dochter die in handen is van een uiterst gewelddadige sadist.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Criminal Minds
Het team onderzoekt een aantal bankovervallen die om meer draaien dan alleen geld en doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk te identificeren.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Criminal Minds
Een serieverkrachter slaat na zes weken opnieuw toe. De hulp van het team wordt ingeroepen.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en de rest van het team onderzoeken de moord op een kind in een kleine gemeenschap in Texas.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Friends
Monica en Chandler organiseren een Halloweenfeestje. Ross is van plan om Mona uit te nodigen. Phoebe loopt toevallig haar tweelingzus Ursula tegen het lijf.
«
»
14:55 Friends
Eric heeft een punt gezet achter zijn relatie met Ursula en is klaar voor een date met Phoebe. Maar hij kan echter niet naar Phoebe kijken zonder aan Ursula te denken.
«
»
15:25 Friends
Rachel plant een etentje met haar vader om hem te vertellen dat ze zwanger is. Hij veronderstelt onmiddellijk dat zij en Ross zullen trouwen.
«
»
15:50 Friends
Monica nodigt voor Thanksgiving een oude schoolvriend uit die ze onlangs terug tegen het lijf is gelopen. Will ziet er helemaal anders uit dan vroeger en valt onmiddellijk in de smaak bij de vrouwen.
«
»
16:15 Friends
Monica heeft dure nieuwe laarzen gekocht. Phoebe ontdekt dat Ben naar dezelfde school gaat als het zoontje van Sting.
«
»
16:45 Friends
Ross panikeert wanneer Mona hem voorstelt om gemeenschappelijke kerstkaartjes te versturen. Intussen neemt Chandlers baas, die pas gescheiden is, hem mee naar een stripclub.
«
»
17:10 Friends
Phoebe heeft Monica en Chandler als huwelijkscadeau een Pacman-videospel gegeven. Al snel is iedereen eraan verslaafd. Ross krijgt de kans om een belangrijke cursus te onderwijzen.
«
»
17:45 Friends
Monica probeert Chandler warm te maken voor een relaxerend bad met alles erop en eraan. Ross en Rachel zijn op zoek naar babynamen en vragen zich af of ze het geslacht van de baby nu al willen weten.
«
»
18:15 Friends
Phoebe overhaalt Monica om zich door haar te laten masseren. Maar Phoebe krijgt al snel spijt van haar voorstel wanneer Monica tijdens de massage vreemde geluiden begint te maken.
«
»
18:45 Friends
Nu Rachel bij Ross is ingetrokken, zit Joey helemaal in de put. Phoebe probeert hem op te beuren. Monica en Chandler hebben een romantisch avondje gepland.
«
»
19:15 Op Een Ander
De familie Robbyns wisselt met de familie Rodriguez. Pablo en Maya Rodriguez leven consequent ecologisch en duurzaam. De familie Robbyns daarentegen hecht belang aan luxe en materiële zaken.
«
»
20:25 Get Smart
Nadat de identiteit van andere geheim agenten in gevaar is gekomen, wordt de stuntelige analist Maxwell Smart gekoppeld aan de mooie ervaren Agent 99 en mag hij eindelijk veldwerk gaan verrichten.
«
»
22:35 Drag Race Holland
Wie kroont zich tot de allereerste Drag Race Superstar van Nederland? Gastjuryleden: Nikkie Tutorials, Sanne Wallis de Vries en Claes Iversen.
«
»
23:35 Dress to impress
Drie modebewuste concurrenten nemen deel aan een shopping-showdown om een ¶¶blind date te winnen met een stijlbewuste singleton.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers