TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 De Wereld op je Bord
Hanne zoekt 7 buitenlandse chefs op in hun restaurant en steekt mee de handen uit de mouwen bij het kokkerellen.
«
»
08:05 Ellemiekes KIDchen
Soep en slabootjes met aperodips
«
»
08:25 Wild van wild
In dit programma gaat njam-chef Jan Buytaert op zoek naar het wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten, wat meteen de essentie van 'echt' wild is.
«
»
08:50 Huizenjagers
Kristien en Raf zijn een gepensioneerd koppel. Ze zoeken een landelijk huis waar ze rust kunnen vinden. Ze hebben niet veel eisen, maar Kristien heeft wel een bijzondere hobby, ze is imker.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
11:40 The Simpsons
God en Petrus mijmeren over de kwaliteiten die een ziel moet hebben om in de hemel te worden toegelaten, terwijl de burgers van Springfield terugdenken aan hun goddelijke ontmoetingen.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
15:10 Geen uitzending
«
»
15:20 De Wereldkeuken
Vanja van der Leeden zorgt voor Rock 'n Roll in de Indonesische keuken. Onder het motto 'Niet heet, niet gereed' laat ze iedereen kennis maken met gerechten zoals Soto Ayam en Es Alpukat.
«
»
16:15 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
16:40 Dag dokter
De camera's volgen dokter Houtman uit Aalst, dokter Vanderhoydonck uit Antwerpen en dokter Campens uit Harelbeke.
«
»
17:30 De allerslimste mens ter wereld
De beste kandidaten van de voorbije seizoenen nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel 'De allerslimste mens ter wereld'.
«
»
18:50 Replay
Humoristische show waarin Jeff en Pieterjan van het YouTube-kanaal 'Supercontent' de beste fragmenten uit het rijkgevulde archief van VT4, VIER en Play4 vanonder het stof halen
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Vera en Casper huren in het centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren 30, nieuwbouw of toch een appartement?
«
»
20:35 Mad Max: Fury Road
In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen twee eenzaten: Max en Furiosa. Samen kunnen ze echter de mensheid redden.
«
»
22:55 Ooit vrij
In het arresthuis van Antwerpen wordt een geheime drugsactie voorbereid. In Hasselt ziet maatschappelijk werkster Mania een man die al voor de twaalfde keer in de gevangenis zit.
«
»
23:55 Het parket
Lies, Tessa, Roeland, Maarten en nog vele andere parketmagistraten tonen ons de problemen waarmee zij elke dag worden geconfronteerd.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers